Берези не дають життя лучанці

Берези не дають життя лучанці
До луцького міського голови звернулась жителька вулиці Чекаліна, 11 з проханням зрізати дві берези на їх вулиці.

Про це вона попросила Миколу Романюка, 21-го березня, під час прийому міським головою громадян.

Жінка переконана, що саме ці два дарева є причиною плісняви у їхньому будинку, а також вона переконує, що саме ці берези призводять до того, що починають хворіти діти.

Жінка уже вшосте просить про те, аби ці дерева зрізали.

"Берези спричиняють сильний затінок, в нас все цвіте в квартирі з листопада місяця майже в садочок не ходить дитина, все тіло в дитини покрилось прищами, ми вже й звертались до алергологів та й інших лікарів", - переконує жінка.

Міський голова зазнчив, що ні разу не чув про те, щоб берези стали причиною плісняви та астми у дітей. Але запевнив громадянку, що відправить відповідні служби, які займуться вивченням цього питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це точно. Про березову алергію ще ніхто не чув. Зате тим, хто цікавиться цією проблемою і усім лікарям (хто вчився, а не купував оцінки) відомо, що ЄДИНИМ(!) алергеном для людини є чужорідний БІЛОК ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ. Навіть на людську кров (теж білок) іншої групи чи резусу, у людського організму реакція одна - утворення (викид) антитіл для боротьби з "інтервентами" з усіма витікаючими наслідками... Так що їжте побільше мяса і корміть ним дітей і проблеми з здоров*ям вас не залишать ніколи, незалежно від того, будуть на Землі берези чи ні.
Відповісти
Самий страшний алерген це береза, а пан Романюк хай менше п'є горілки, а більше читає і цікавиться скільки в світі випадків алергіі на березу. А в нас такі ж Романюки понасаджують беріз, щоб створити "углок русской природи"
Відповісти
може нам ще й "снєгірєй" повиловлювати?
Відповісти
лучани з розуму сходять...мабуть канабіс приймає лучанка.
Відповісти
а ви за своє життя хоч кущик посадили??? Чи тільки й вмієте, що поливати брудом усіх і вся??? З Романюком разим пили??? Ні? Тоді стуліть писок і не дзявкайте!!!
Відповісти