Луцький міський голова побував у жіночій консультації. ФОТО

Луцький міський голова побував у жіночій консультації. ФОТО
Щороку КЗ “Луцький клінічний пологовий будинок” відвідує багато пацієнтів. Послугами установи користуються не лише лучанки, а й жінки з інших населених пунктів Волині та сусідніх областей.

Міська влада приділяє увагу підтриманню приміщення установи у належному стані та закупівлі нового сучасного діагностичного обладнання, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, минулоріч було проведено заміну вікон в акушерському корпусі, покрівлю приміщення жіночої консультації, капітальний ремонт приміщень перехідної галереї, придбано апарат кольпоскоп МК-200 з відеосистемою, фетальний монітор тощо.

І от цьогоріч уже за кошти міського бюджету відремонтовано четвертий поверх жіночої консультації КЗ “Луцький клінічний пологовий будинок”. Оглянути роботи завітав міський голова Микола Романюк із своїм заступником Андрієм Кицею.















Головний лікар установи Михайло Токарчук провів гостям екскурсію оновленими приміщеннями та розповів про виконані роботи.

Так, повністю замінені системи електроживлення та водопостачання, встановлено нові світильники, вимикачі, розетки, умивальники, вентилятори, замінено вікна та двері, оновлена штукатурка стін, влаштовано підвісні стелі, облицьовано стін плиткою, влаштовано підлоги з керамічної плитки.

На ремонт витрачено 1 262 000 грн.

















Роботи виконані працівниками ТзОВ “Житлобуд-2”. Керівник підприємства Леонід Стефанович зазначив, що роботи були виконані практично за два місяці.

Міський голова Микола Романюк залишився задоволений побаченим. За його словами, роботи виконані якісно, за що і подякував керівнику ТзОВ “Житлобуд-2” Леоніду Стефановичу.

Микола Романюк наголосив, що Луцький клінічний пологовий будинок надає послуги не лише лучанкам, а й мешканкам інших населених пунктів. Тут щороку збільшується кількість пологів. За його словами, завдання міської влади створити комфортні умови перебування для молодих мам та їх дітей. Поступово виділяються кошти на проведення ремонтних робіт та придбання апаратури.

Також Микола Романюк зазначив, що, якщо не виникне непередбачуваних обставин, то цьогоріч відремонтують ще один поверх приміщення жіночої консультації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І шо, на якому місяці камсамолєц? Хто буде камсамольчик, чи камсамолочка?
Відповісти
Ремонт знову за бюджетні кошти, а де відрахування від госпрозрахункового відділення, яке проіснувало 20 років і яке створювали для надходження коштів на потребу пологового і консультації, Кошель пішов і все з кінцями в воду, а де гроші, і тільки будинки навколо Луцька ростуть як гриби
Відповісти
Останні новини
Луцький міський голова побував у жіночій консультації. ФОТО
24 березень, 2016, 20:52