Мешканці Великого Омеляника просять зробити вулицю

Мешканці Великого Омеляника просять зробити вулицю
Мешканці вулиці Проектної, що в селі Великий Омеляник Луцького району, постійно скаржаться на умови проживання. Запит під час позачергової сесії обласної ради озвучив депутат Юрій Ройко.

«Діти в темноті повертаються до дому. Через відсутність освітлення та покриття їм, щоб дістатися до дому потрібно 30-50 хвилин. Не існує організованого вивозу сміття. Люди неодноразово зверталися до Заборольської сільської ради», - розповів ситуацію Юрій Ройко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побудували хати - будуйте й вулиці. Чому замої податки повинні будувати вулиці небідним людям?
Відповісти
Ти справжній хунчік!!!Ти багато зробив біля свого під'їзду??? Проклав асфальт ?Зробив парковку?Кожен день думаєш де діти сміття? Побудуй і ти хату, хто тобі не дає можливості ,тоді по іншому за співаєш...
Відповісти
Хати в багатьох випадках, якщо земля була до того часу, набагато дешевші ніж Ваші гадючники на 33-му, 40-му, ЛПЗ, Відродження, Київський ма-н. Але, коли ти власник будинку, тобі асфальт класти? Це занадто!!! Ви багато асфальту там всі поклали чи дерев посадили, ліхтарів ща свої кошти поставили біля гадюшників 400 квартирних своїх???
Відповісти
хитрий, бо ходиш по асфальті!
дороги -це питання сільради/міськради, ЖКХ
якщо ти живеш в квартирі/ будинку , прийде лист: "Зробіть біля себе дорогу" - це нормально буде?
Відповісти
просто люди,які живуть в квартирах нічого не звикли робити, а їм тільки всі далжни...от і тут логіка,а точніше її 100% відсутність!
Відповісти
Ще в Луцьку не всюди дороги і освітлення зроблені, так що ждіть
Відповісти
А до чого тут Луцьк? Гроші ( податки) мешканців Омеляника йдуть на потреби мешканців Омеляника!!! А не Луцька. Добре седіти й говорити в Луцьку ,коли ти знаєш що твоя дитини додому доїде маршруткою, а не буде йти полем.ЕГОЇСТИЧНО ДУМАТИ ТІЛЬКИ ЗА СВІЙ ЗАД!!!
Відповісти
шановний околицы луцька дуже великі питання ЖКХ відносяться до місцевих органів самоврядування,до Вас питання коли формувались громади чому Забороль не долучився до Луцька
Відповісти
приєднання до Луцька Омеляника - це занепад району , його просто знищасть ,а там велика історична спадщина і цього об єднання не можна допустити . Мені здається- це чудова ідея ,вул. Проектна зробить сполучення ,між районами МКБ(Володимирська) та ГПЗ(Львівська),тодою ж і планувалося ще 20 років назад пустити маршрутки . !!!
Відповісти
Скільки податків у бюджет міста Луцька сплатило те панство, яке мешкає в тамтешніх віллах? Оприлюдніть, будь ласка, суму, а ми порахуємо, що за ці гроші можна заасфальтувати. Куди адміністративно відноситься це село? Що вони виробляють і кому платять (і чи платять?) податки?
Відповісти
Хто ти такий щоб перед тобою звітувати? Ти хоч був на Омелянику? Напевно ні .Якби ти ,футбольор, проїхався по цій вулиці ти зрозумівби що там живе не панство , а прості люди.Панство будується де є дорога і не потрібно паритися по цьому приводу.
Відповісти
всі мешканці новобудов Омеляника прописані в Луцьку, бо діти ходять в Луцькі школии і лікуються в міських лікарнях. Податки тих хто працює ідуть в місто. В сільраді немає з чого робити ту дорогу. Віхід - хай приєднуються до Луцька от тоді буде і дорога і світло
Відповісти
Прописані в Омелянику.В Луцьку школу ходимо через "хороших и небайдужих" чиновникив., по тій простій причині що ШКОЛИ НЕМАЄ!Лікуємось в Заборолівський амбулаторії ,бо там чудові , розумні лікарі а ще там немає жахливих черг. А дорогу нам обіцяли на кожних виборах!!!Дуже шкода простих людей, які з ранку до ночі пашуть щоб мати свій куточок, а дорогах їм не потрібно бо вони з села. Дорогу тільки в місто! Браво!
Відповісти
В Луцьку їх теж нема))),повірте))),я теж живу у власні хаті, і я Вас розумію, але це вже таке, тут понаписують такого, Ви не зважайте.Попрацювати б ті квартирники ледацюги так біля хати як ми та покладали б так кошти як ми,тоді б побачили що таке власний будинок... і за які кошти він дається..
Відповісти
А ми на своїй вулиці з сусідами хто чим міг дорогу висипав а сільскій раді до одного місця. І освітлення самі і комунікації. А на рахунок збудував хату збудуй і дорогу то ви шановні спробуйте хоть щось збудувати а тоді тявкайте на людей.
Відповісти
Люди, iнiцiатором цього звернення була я. Якщо у вас э запитання пропозицiя,можете писати менi у ФейсБук Katrin Plum. Тi ,хто обуренi цим зверненням,теж пишiть)))
Цiкавi коментарi.
Куркулiв багатих тут немаэ. Батьки мого чоловiка почали будуватись в 50 рокiв...будувались 10 рокiв власними силами....Я живу на Великому Омелянику 2,5 роки. До цього жила в Луцьку на вул.Задворецька. Висвiтила 7 основних пунктiв,що э проблемами тут. Звернулась до депутата обл. ради Ройка Юрiя Петровича вiд iменi громади села.Бо маю право. I це справедливо-мати комфортнi умови .
Відповісти
Шановна Катерина! Величезна ВАМ подяка! Побільше таких людей! Дуже багато незручностей пов'язаних з доїзду додому. Діти змучені після закінчення уроків ,ледь доходити до дому. Коли була виборча агітація,кожен з кондендатів в депутати обіцяв дорогу ,маршрутку.Зараз всі все забули, новий голова взагалі не ворушиться.
Відповісти
В Луцьку просто мера такого обрали... От радійте...,в ньог є в Зміїнці дорога))),в Липинах є, в Боголюбах є-ось там царьки живуть...
Відповісти
деякі коменти тут зайві! хто не живе в цьому районі то не патякайте! біля свого власного будинку станьте і критикуйте!наших людей не змінити! їсти не дай на в неті написати (МЕРЗОСТЬ) то перше діло !!!!!!!!!!!!
Відповісти
Підтримую, кожен має право на власну думку. Але найбільша проблема наших людей втому, що критикувати легше, ніж самому докласти певних зусиль і щось зробити, хай це буде щось невелике, дрібне, але це вже не порожні слова.
Молодець Катерина!!! Ви вчинили правильно. Якби усі займали Вашу позицію, - все у нас було би не гірше, ніж у Європі!!! Дякую Вам від імені небайдужих мешканців Великого Омеляника!!!
Відповісти
в нас просто всі думають,що якщо власний будинок-ти олігарх. будинок будинку рознь. і багатьом будинкам вже більше ніж 50 років, люди закордоном заробляють кошти, не бабачи рідних, щоб їх ремонтувати,не так як квартиру тільки в середині, а й ззовні, що є набагато дорожчим, асфальт, дах, огорожа, город, люди, майте повагу...один до одного!!!
Відповісти
Останні новини
Мешканці Великого Омеляника просять зробити вулицю
07 квітень, 2016, 11:34