Волинянину загрожує 5 років за вкрадені шоколадки

Волинянину загрожує 5 років за вкрадені шоколадки
Житель Нововолинська попався на крадіжці шоколаду в супермаркеті. Зловмиснику загрожує п’ять років тюремного ув’язнення.

14-го квітня близько 16 години до правоохоронців надійшов лист-відношення від керівництва одного з супермаркетів міста, - інформує БУГ.

У відношенні йшлося про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала три шоколадки «Мілка» та шість шоколадок «Міленіум Голд», завдавши торгівельному закладу матеріальної шкоди на суму 231 гривню.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівникам карного розшуку вдалось встановили причетність до скоєного злочину раніше судимого 40-річного жителя міста.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, передбачених ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що відпустити?
Відповісти
5 років за шоколадку ? Щось ця ситуація нагадує мені ті часи , коли за жменю колосків давали 25 років ( в 33 -му під час Голодомору). Тут достатньо тисяч зо 5 штрафу, щоб більше руки не чесались. Але в нас за шоколадку посадять , а за мільйони..... ні
Відповісти
за шоколадку потрібно не 5 років, за шоколадку потрібно давати довічно !!!!!!
Відповісти
До нас на роботу мужик прийшов, щойно відкинувся, так його посадили на 4роки за вкрадені 4 каструльки.
Ганьба!!
Відповісти
Якби він вкрав вагон каструльок, то ніхто б пальчиком не торкнув...
Відповісти
за першу крадіжку ніхто ніколи строків не дає їх отримують за третім четвертим разом хоча дійсно штраф або примусові роботи за відсутності коштів на штраф були б у цьому випадку ефективніші і для держави не в збиток.Вчіться в Європи там згідно"Європейських тюремних правил" праця-це обовязок засудженого в нас же навпаки Конституція визначає працю як право громадянина тому примусово заставити засудженого працювати ніхто не може хоче- працює а хоче байдики бє а порядні громадяни мусять кормити ще й з мясом бо бунт піднімуть в пенсіонера хай запитають як часто мясо їсть і чи це не порушення прав людини що все життя важко працювала чесно відраховувала внесок в пенсійний фонд і при владі майданних вбивць приречена на злиденне існування
Відповісти
але ти й баран,хоч і свідомий -Вчіться в Європи...почни з себе тупиця,або поїдь у маневичі,там тебе швидко опустять на землю.
Відповісти
Чому так багато ? Чи шоколад ,,рошенівський,, був ?
Відповісти
зате тим хто збиває насмерть людей дають теж 5 років, як наприклад славнозвісному Клесю, чи тим хто в стані спяніння!!!збиває дідів на роверах, чи дітей. То це вважається рівносильним долбаним шоколадкам? та мене настільки обурює що смерть людини , яка комусь була маою чи татом чи сином чи донькою може бути рівносильна шоколадці( ну як так може бути(((
Відповісти
а за грабіж загрожує тільки 4( дивись 2 ряди зверху)
Відповісти
Дурний треба заводи красти
Відповісти