Безробітний волинянин попався з маковою соломкою в салоні автомобіля

Безробітний волинянин попався з маковою соломкою в салоні автомобіля
Мешканця міста Ківерці зупинили поблизу села Піддубці Ківерцівського району та виявили у нього в автомобілі майже 700 грамів макової соломки.

Пізніше виявилось, що чоловік ніде не працює, а макову соломку придбав у незнайомця за 2 000 гривень. Проте, як тільки його спинили працівники поліції Ківерцівського ВП ГУНП та запитали, чи має він при собі заборонені засоби, зокрема й наркотики, то чоловік одразу ж видав полісменам макову соломку.

Згодом за цим фактом було відкрито кримінальне провадження, а справу скерували на розгляд до Ківерцівського районного суду. Як під час слідства, так і в суді чоловік визнав свою вину та навіть погодився укласти з прокурором угоду про визнання винуватості, відповідно до якої він погоджується на призначене йому покарання та не зможе в подальшому оскаржити вирок.

Відтак, вироком Ківерцівського районного суду мешканця міста Ківерці засудили до 2 років тюрми, але з однорічним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нібито і зробили реформу, але штучне нарощення показників так і залишилось!Ніхто не ніде ні чого не купував і не віз!А ви панове полісмени могли б і кращу версію придумати бо трохи якось не звучить!Ні з того ні з чого без ДАІ зупинили саме ту машину яка ввезла соломку і тим більше сам водій віддав!Смішно!!!!
Відповісти
Прокоментуйте міліція цю вигадку в ківерцях наркобізнес процвітає і кожен поліцейський знає хто і що а то тіпа припугати або не поділився
Відповісти