У автобусі «Ковель ‒ Люблін» виявили 2 тисячі пачок контрабандних сигарет

У автобусі «Ковель ‒ Люблін»  виявили 2 тисячі пачок контрабандних сигарет
Контрабандний вантаж сигарет вартістю понад 24 тис. злотих прикордонники з Надбужанського відділу прикордонної служби РП та їхні колеги-митники виявили за кілька десятків кілометрів від кордону. І знайшли злочинний вантаж в рейсовому автобусі сполученням «Ковель-Люблін»

На автодорозі неподалік містечка Юзефін Холмського повіту Люблінського воєводства було зупинено пасажирський автобус із українськими номерними знаками. В потаємному місці правоохоронці виявили понад 1800 пасок цигарок без польських акцизних марок, - йдеться на сайті Волинська газета.

«Товар був добре прихований у найпотаємніших місцях: в тому числі в сидіннях пасажирів, повітряних фільтрах і навіть в запасному колесі», – деталізують.

Власником контрабанди назвався 21-річний волинянин, який опікується ремонтом автобуса. Як пояснив, тютюнові вироби мав намір продати в Польщі, а за виручені гроші зробити ремонт квартири. Натомість отримав штраф у сумі 10 тис. злотих (майже 70 тис. грн) та депортацію за межі сусідньої країни.

Варто зауважити, що з призначенням генерала бригади Войцеха Сковронека на посаду керівника Надбужанського відділу прикордонної варти протидія контрабанді в зоні відповідальності МАПП «Ягодин-Дорогуск» і «Устилуг-Зосін» значно посилилася. Тому й не дивно, що наші контрабандисти 20 квітня вирішили просто викинути біля застави ім. Пархоменка 42 ящики сигарет, аби не мати більших проблем…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказати село Józefin, якщо його там зупинили, тоді сам винен, чому рейсовий автобус від'їжджає в сторону на 9 км. від центральної дороги Хелм-Люблін.
Відповісти
бо я там живу - тому від'їхав. мав скинутись мені.
Відповісти
Останні новини
У автобусі «Ковель ‒ Люблін» виявили 2 тисячі пачок контрабандних сигарет
21 квітень, 2016, 14:31