У Луцьку на переході легковий автомобіль збив дівчину

У Луцьку на переході легковий автомобіль збив дівчину
Водієві, що збив дівчину, втекти не вдалось

Близько 10 години на вулиці Володимирській трапилась ДТП – водій своїм авто Шевроле зачепив дівчину, що переходила дорогу на пішохідному переході, - повідомляється на сторінці Фейсбукпатрульної поліції Луцька.

Чоловік поїхав з місця пригоди, жінка ж не розгубилась і повідомила про випадок патрульній поліції.

По орієнтуванню водія швидко затримали на вулиці Рівненській.

Як пояснив правопорушник, він справді трішки штовхнув дівчину краєм машини, але зрозумів, що з нею було все гаразд, тож поїхав далі. Тим більше, сам він лікар, тому не побачив потреби надавати допомогу.

23-річна дівчина навпаки повідомила, що водій образив її словами після того, як зачепив машиною. Крім того, у неї болить рука, тож патрульні викликали їй швидку допомогу.

На місце пригоди прибула і слідчо-оперативна група, яка й встановить вину водія за вчинення ДТП та зникнення з місця ДТП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно пішоходів учити правил і культури переходу вулиць. І на переході також. Не можна кидатись під колеса машини із-за того, що ти "зебрі". Кожна машина має інерцію і її миттево не зупиниш. А цього багато пішоходів не розуміють. Співчуваю водієві.
Відповісти
Альоша, для особливо уважних - "на переході", якщо ти не в курсі - вчи правила (ПДР), а втік як лікар?

Мені видається що бидло за кермом має позбутися прав, та "лікарського диплому"... Не питаю навіть про "клятву Гіпократа"..
Відповісти
Існує правило трьох "Д" -дай дурню дорогу.Навіть на переході в нашій славетній Україні людина не почуває себе в безпеці...На жаль.
Відповісти
кожного дня обовязково в центрі біля цуму і на волі на зелене світло для пішоходів Декілька Авто їдуть на зелене світло - таке враження що існують "Особливі Правила для Особливо Обдарованих Водіїв" це вже просто ДІСТАЛО
Відповісти
Ви просто диветесь на колір світлофору зі сторони готелю Україна, а в цей час коли з цієюї сторони горить червоний декілька секунд з іншої сторони тобто з проспекту Волі горить зелений, а тому так і виходить. А Ви починайте переходити коли Вам горить зелений, а то Ви дивитесь на світлофор водії.
Відповісти
Ніка просто пішоходи не бачать що зелене світло зі сторони волі пізніше виключається
Відповісти
Олексію, мені дивно з чого ви вирішили, що дівчина кидалась під авто! Водій повинен бути уважним "із-за" того, що він за кермом! притому, що його швидкість, за словами водія, не перевищувала 20 км.год, так як він виїжджав з повороту! Тому зупинити авто у нього був час, навіть ненароком зачепивши, водій,як чоловік, міг би вийти з транспорту і запропонувати свою допомогу, а не тікати з місця ДТП, тому , Олексію, "співчуваю" вам і вашій убогій логіці робити висновки не з'ясувавши фактів
Відповісти
Правила однозначно зобов'язують водія враховувати дорожні обставини.
Відповісти
Нам би повчитися у наших сусідів білорусів... там ще не встиг підійти по тротуару до зебри метрів три на ділянці , де нема світлофору, і весь транспорт уже стоїть, чекає, щоб ти безперешкодно ту зебру здолав... і ніхто не розказує про гальма і т.д. Можна ж навчитись ... але не хочеться
Відповісти
пишоходам потрибно також бути уважнишими а низти пид шофера
Відповісти
Бажаю Олексію перейти вулицю Володимирську на будь-якому переході і залишитися живим!Женуть, як скаженні і не зупиняться ніколи і нізащо !
Відповісти
Яке їхало таке і здибало, має бути взаємоповага
Відповісти
Петя ти про те шо "на переході" ти за рульом хоть іздиш чи пішоход такий самий наглий як всі
Відповісти