Луцький депутат гарантує ремонт дороги біля дитсадка. ФОТО

Луцький депутат гарантує ремонт дороги біля дитсадка. ФОТО
Дедалі частіше лучани почали звертати увагу на безлад в місті, зруйновані дороги та захаращені сквери. Про свої враження відносно проблем люди активно діляться в соцмережах.

Однак інколи містяни самі не знають, що питання благоустрою їхнього двору чи дороги вже давно на контролі в місцевих депутатів і вони роблять все можливе, аби проблему вирішити.

Так, зокрема вчора активний дописувач соцмережі Facebook під ніком Тарас Чурилорозмістив допис, в якому поскаржився на погану дорогу поблизу дитячого садка №23 «Дубки». Свого часу ми писали, що дописувач під ніком Тарас Чурило є інтернет-ботом.








«Дорога до дитячого садочку #23 "Дубки"... А поряд на борді "красуються" два депутати цього округу, які повинні були б про цю дорогу подбати... Ну ще мер приі'здив тут піаритись на прибиранні парку "Дубки", а до дороги та дітей нікому немає діла...», - йдеться в дописі.

Втім, як запевнив депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, який балотувався від мікрорайону ЛПЗ, він особисто брав участь в формуванні переліку доріг, які будуть ремонтувати в 2016 році, і ця дорога, також включена до списку.

Нагадаємо, що на сесії Луцькради 2 лютого депутати проголосували за перелік доріг та прибудинкових територій, які підлягають ремонту в 2016 році.

Тож, найближчим часом питання вулиці Грабовського вирішиться.

Також нагадаємо, що депутат Євген Ткачук зовсім нещодавно взяв участь у прибиранні скверу «Дубки», що в мікрорайоні ЛПЗ, та заявив, що найближчим часом сквер матиме нове обличчя, там з’являться доріжки викладені бруківкою, велодоріжки, лавочки та смітники. Крім того, в сквері планують зробити освітлення, розчистити річку Жидувка та відремонтувати міст через неї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.