Не люблю радикального «лицемірства» в політиці: волинський активіст Бугайчук

Не люблю радикального «лицемірства» в політиці: волинський активіст Бугайчук
У соцмережах з’явилася запис волинського активіста про "лицемірство" у політиці.

От не люблю я лицемірства у політиці, особливо коли воно таке "радикальне", - пише на своїй сторінці у Fecabook Антон Бугайчук.



Депутат Волинської обласної ради Volodimir Kucher розповів, чому подав запити до прокуратури щодо розслідування діяльності членів ВО "Батьківщина" Валентина Вітра та Валентини Касарди.

"Представляю виключно громаду. Я за освітою політолог та люблю викривати різні корупційні схеми та різних гадів", - повідомляє Конкурент.

Але, мабуть, радикальний борець із корупцією забув "розкрити схему", як він з пустою декларацією балотувався у нардепи і мери Луцька.

"Висунутий Радикальною партією Олега Ляшка на вибори Луцького міського голови Володимир Кучер нічого не вказав у своїй декларації. Він тимчасово не працює. Володимир Кучер не задекларував ні копійки за 2014 рік. Цікаво, що в декларація кандидата і за 2011 рік (коли йшов на вибори 2012 року) теж була пуста. За його словами, доходи в нього не такі великі, щоб їх декларувати. Володимир Кучер все ж пояснив, що займається консалтингом. І вже шість років не бачив своєї трудової книжки".

А ще він, мабуть, призабув, як за сумнівних обставин вписався перед місцевими виборами за Олександра Товстенюка, а потім проголосував за кандидатуру голови облради Ігоря Палиці всупереч волі своєї партії.

Потім він розповідав, що "Ляшко голосує за гроші", хоча раніше чомусь радо позував із "корпоративними" вилами й балотувався від партії Ляшка.

Я вже не кажу про "цікаві" моменти роботи і звільнення з СНУ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кучер – це ніхто. Це пук в воду. Якщо ж, звичайно, врахувати вимоги до такої професії: об’єктивність, знання історії, соціології і психології, розвинуте логічне мислення. Кучер не володіє такими якостями. Українська «політологія» походить з духу радянської вузівщини. Поміняли «науковий комунізм» на «політологію». В моєму вузі від таких студентів тримались осторонь як від психічно хворих. Не існує такої вакансії, як політолог. Об’яв і запрошень на роботу за таким фахом теж не існує. Багато «політологів» стоять на базарі і продають закарпатську полуницю, а в кращому випадку - пропонують мобільні телефони в соціальній мережі. До них треба відноситись теж з великою обережністю. А "викривати корупційні схеми і різних гадів..." - далеко не призначення політолога. Це як би проктолог займався бджільництвом. У 1991 році ВДУ ім. Лесі Українки породив «політологію». Краще б було зробити аборт. Було б менше на одного кучера - сучасного обломова чи тургенєвського нігіліста Базарова. Тільки в Базарова («Отци і дєті»), в голові був мозок, а в кучера – рідка субстанція, яку тут називати не вельми приємно.

Відповісти
Чесно скажу,що Ваш комент сподобався.Відсутність жовчі і всякої гидоти.Присутність інтелекту і адекватність.
Відповісти
Ваша дрімуча категоричність стосовно політології започаткована саме курсом наукового комунізму, який, до речі, теж усе категорично заперечував крім самого себе. Навіть поганенький першокурсник будь-якого факультету суспільних наук знає, що сферою дослідження кожної суспільної науки є певна сфера суспільних відносин, явищ, процесів тощо. Якщо слідувати Вашій дивній логіці, то треба так само категорично заперечити існування політичних відносин в державі, існування і діяльність політичних партій і організацій, існування влади, політичних відносин і процесів і ще багато чого, що існує і щоденно проявляє себе незалежно від Ваших дрімучих переконань.
Відповісти
звіди ж те "знання"? Який ВУЗ - такі і його вихованці...
Відповісти
Хіба адекватна людина може голосувати за Палицю?
Відповісти
Бугайчук? Ніколи про його не чув. Звідки він узявся? Могли б дати і побільше інформації.
Відповісти
Для для ЗМІ. Нітрохи не сумніваюсь, що ви - "політолог". І, швидше за усе, сам Кучер. Ви не відповіли мені по суті, а заглибились в політичні ребуси зі словечками-рудиментами типу "дрімуча категоричність", "суспільні відносини", "процеси", "дрімучі переконання", сфера дослідження" тощо. Я акцентував на якості політології, на тому, що політологи-випускники ВДУ і СНУ стоять на ринку і нічим не можуть підтвердити свій диплом. Я сумніваюсь, чи хоч би 5 відсотків власників дипломів з такою "спеціальністю" працюють за фахом. Очевидно - ні, тому що не можна працювати за фахом, якого не існує. А ще про те, що Кучер навіть не здогадується, чим він має займатись. Уважно читайте коментарі і не встрявайте
в розмову, в якій ви нічого не тямите і не можете спокійно і нормально сформулювати елементарну думку.
Відповісти
Останні новини
Не люблю радикального «лицемірства» в політиці: волинський активіст Бугайчук
22 травень, 2016, 19:45