Савченко відверто про Путіна, президентство, Крим та «Мінські угоди». ВІДЕО

Савченко відверто про Путіна, президентство, Крим та «Мінські угоди». ВІДЕО
Народний депутат України, льотчиця Надія Савченко сьогодні скликала свою першу прес-конференцію.

Повідомляє ТСН.

Ми підготували добірку головних тез Надії Савченко, які стосуються її позиції щодо політики, АТО та розвитку країни.

Спершу Савченко заявила, що не хоче йти у відпустку після повернення в Україну, мовляв, не хоче ховатись від людей.

"Я зрозуміла, якщо я піду у відпустку – я залишусь у в'язниці", - пояснила Савченко.

Потім нардеп заявила, що готова навіть піти у президенти, якщо такою буде воля народу. Хоча разом з тим вона хотіла б залишатися льотчицею.

"Українці, якщо вам треба, щоб я була президентом, то я буду президентом", - заявила народна обраниця.

Колишня полонена Надія Савченко має твердий намір йти на своє робоче місце і перше, що вона планує зробити у ВР, це зняти з трибуни свій портрет, а на його місце повісити банер із зображенням українців, які ще досі перебувають у полоні.

Мінські домовленості Савченко вважає не надто ефективними, хоча завдяки цьому на Донбасі помітно знизилась кількість обстрілів.

А повернення Криму до складу України, на думку Надії Савченко, може відбутись у випадку Третьої світової війни, або в результаті кропіткої роботи над міжнародним правом.

"Стосовно того, як повертати? Війною, як говориться, треба було Крим не віддавати. Був певний період, коли нам треба було йти і захищати нашу землю. Ми його пропустили. Чому пропустили? Це теж питання. Ви теж маєте право спитати у мене, тому що я була лейтенантом Збройних Сил України і я повинна була захищати. Тому я і пішла захищати Донбас, бо не встигла піти в Крим. Я відчувала, що може бути Третя світова війна і у мене це погане передчуття ще не закінчилось. Якщо буде Третя світова війна, Крим повернеться.

Якщо не Третьою світовою війною, то Крим повернеться роботою над міжнародним правом. І достукавшись до людей, що вони зробили помилку, і виправлять це", - пояснила Савченко.

І наостанок льотчиця надіслала меседж президенту Російської Федерації Володимиру Путіну «Відчепись від України!».

"Відчепись від України. Відчепись від кожної країни, до якої причепився. Залиш собі своє царство і не мордуй своїх людей. Не знущайся над росіянами. Життя два не проживеш, здохнеш все одно, і ми всі помремо. Тому живи гідно, як людина, і перестань не давати жити іншим", - саме так Савченко хотіла б сказати у вічі російському президенту.

Окрім того, вона назвала його "гнидою".

"Це дуже некрасива людина - ні фізично, ні всередині... От є таке слово "гнида". Є воша, а є гнида. От я поки що Путіна бачу, як гниду".


Разом з тим російським ГРУшникам Савченко пригрозила "рвати кадик голими руками".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
новостворений україньшький кумир...
Відповісти
Чудова добірка маразмів.Куди котиться Україна?
Відповісти
ПАциент дурки - херой Украины и депутат.
Відповісти
Лєсом а не в президенти! Це ж придумати - ніби народ хоче бачити її в президентах? Народ хоче щоб ти його залишила в спокої, тому що надоїло вже - савченко, мавченко, - тьху!
Відповісти
Прикінь вона реально нна себе вже міряє корону
Відповісти
пацієнт з довідкою від дурки, на всякий випадок, голова верховної ради Неньки...
Відповісти
кацапські тролі ативні, це добрий знак, значить вона таки є кісткою в горлі путіна)))
Відповісти
Юля також кістка була...
Відповісти
Як мінімум хай навчится вести діалог як личить Герою України змінить жести і поведінку яка відповідає жінці, опуститься на землю на жаль так склалось чи склали але на неї дивиться європа
Відповісти
Як вже достали всякі ці швондєри-революціонери скільки їх розвелося семенченки,лапіни,савченки і т.п. ну як вони можуть забезпечити Європейський рівень життя людей?
Відповісти
активніше тролі, щось ви малослівні, аж не цікаво))
однотипні розмиті посили по методичці))
а на рахунок жестів та її виразів - вона не лукавить, не бреше, не лиже п"яти, як ви нещасні, рубає правду просто в очі, бо вона просто є сама собою, СИЛЬНОЮ ЛЮДИНОЮ, якою вам ніколи не бути.
Відповісти
Вона вульгарна, тупа, що сама визнає, поведінка як в дами з пивної,ЯК ВОНА МОЖЕ КЕРУВАТИ КИМОСЬ? ще як вона почне вчитись на своїх помилках тобто на нас експерементувати, то ну його в задній прохід, герой, льотчик то літай веди за собою в бій будь прикладом, бо з вибраних на хвилі патріотизму вояк в раді толку ноль, достойні сидять в тіні в них нема коштів на вибори, які вже давно не вибори а проста перетосовка колоди
Відповісти
Сильних людей вели на параді приниження, їх брали в полон в бою пораненими зі зброєю в руках, вони роками сидять по підвалах, биті, голодні і не обявляють голодовку тому, що їх і так не кормлять і суда вони не чекають в них суд кожен день, кожну годину, ТИ ЗНАЄШ ЇХНІ ФАМІЛІЇ? я себе і несмію рівняти з ними вони Герої але невидимі чомусь, моя точка зору голодувати раді своєї свободи просто зеки і вени ріжуть і скло ковтають,
Відповісти
не перекручуй і не перепригуй, ніхто не применьшує заслуги та героїзм інших вояків.

Відповісти
Просто на мій погляд велика прірва між льотчицею, до речі я не чув, що на сході савченко літала, і хлопцями навіть без полону не в аеропорті а просто з окопу палили ворожу техніку, і достатньо одного закону імені героїні завдяки якому на плечі розшатаної поліції звалюются звільнені рецедивісти, а на сході багато судимих то на чию користь цей закон і так вчасно? Я не хочу, щоб ця особа законотворила, хай рожає дітей або літає
Відповісти
ну як завжди, нажаль ви не цікавитесь подіями, а сприймаєте їх поверхнево з ЗМІ.
Савченко не літала на Донбасі і це всім відомо, бо вона пішла добровольцем і воювала в окопах, де і потрапила в полон, але ви, чомусь про це загальновідоме не знаєте, але звинувачення вже підготували.
стосовно закону - вона його не писала і внести на розгляд ВР не могла, бо перебувала у тюрмі в РФ.
це зробили інші люди для власного популізму і спекуляції на її імені. теж загальновідомий факт.
повторюю, не перекручуйте.
Відповісти
поцілувати її в демократію
Відповісти
Останні новини
Савченко відверто про Путіна, президентство, Крим та «Мінські угоди». ВІДЕО
27 травень, 2016, 17:36