На Волині учора негода знеструмила 55 населених пунктів

На Волині учора негода знеструмила 55 населених пунктів
Через негоду, яка напередодні, 17 червня, вирувала у Волинській області, було знеструмлено 55 населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в області.

"У Володимир-Волинському районі внаслідок сильних поривів вітру знеструмлено 11 населених пунктів (10 повністю, 1 частково), в Любомльському та Шацькому районах знеструмлено 35 населених пунктів (28 повністю, 7 частково), у Старовижівському районі – 9 населених пунктів (3 повністю, 6 частково)", - розповіли надзвичайники.

Також учора ввечері внаслідок сильних поривів вітру та грозового дощу на території Волинської області трапилось декілька випадків падіння дерев на проїжджу частину. Для ліквідації наслідків негоди залучались чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема: відділення аварійно-рятувальної частини розкрижувало спеціальним інструментом повалені дерева в селі Сирники Луцького району та на перехресті вулиць Львівської – Даньшина.

Їх колеги з частини спеціальної пожежної техніки у Луцьку здійснили очищення проїжджих частин від гілок повалених дерев на вулицях Ніла Хасевича, Залізняка, Гонгадзе, Островського та проспекті Волі.

Чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №8 очистила від поваленого дерева проїжджу частину на вулиці Ковельській у м.Камінь-Каширський, а рятувальники Ратнівської ДПРЧ-14 звільнили дорогу біля села Замшани від 2-х повалених дерев.

Бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста №21 смт Голоби розчистили від поваленого дерева дорогу поблизу с. Радошин Ковельського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині учора негода знеструмила 55 населених пунктів
18 червень, 2016, 18:34