У Вараші бійку на весіллі зупинив лише спецназ

У Вараші бійку на весіллі зупинив лише спецназ
На святкуванні весілля в місті Вараш Рівненської області увечері в неділю, 26 червня, сталася масова бійка зі стріляниною. Про це повідомяяє Захід.НЕТ із посиланням на Головне управлінні Нацполіції в Рівненській області.

Конфлікт, який переріс у бійку, виник між приїжджими з села Воронки Володимирецького району та жителями Вараша. На допомогу варашівцям приїхали понад півсотні людей. Частина з них зайшла в приміщення ресторану і забарикадувала двері, а інша продовжила бійку на вулиці.

Бійку вдалося припинити лише після приїзду трьох екіпажів полку спецпризначення «Дніпро-1», який перебуває на Рівненщині для боротьби з нелегальним видобутком бурштину.

З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолета.

В результаті бійки пошкоджений автомобіль Mersedez E 320, який був припаркований поблизу ресторану. Поки за медичною допомогою ніхто з учасників бійки не звертався.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правільно зробили! з бикотою так і треба будуть знати як 5 на 1 йти!хероЇЇ
Відповісти
При слові Вараш виникаю відчуття, ніби в Угорщині живемо. Чуже воно якесь.
Відповісти
Про що тут говорити сільське бидлоття яке пило горілку роками знайшло бурштин і стали круті! Бабло спуть на всі сторони і думть що їм все можна. А завтра закінчить бурштин і що дальше? Назад в гімно!!! Бо як кадуть людину з села можна витягнути а село з людини ні. Як колись приїхало пів села в коуб на розбірки дивишся аж бридко! Гопота з доларом в кармані. Але долар має здатність закінчуватись як і бурштин. Час покаже кули повернуться це бидло!
Відповісти
а в все реально сталося через те, що бидлотя на весільному кортежику не хтіло пропустити пішохода і тут же в 5-6 чол почали "розмазувати пішого" по асфальту ногами. от місцеві й рішили трохи втихомирити приїжджих. Такі відео страшно показувати расєйським патріотам)))) - спати вночі перестануть. а так шо скажеш... Україна) Краса!!! )
Відповісти