За інформацію про викрадений мангал обіцяють винагороду

За інформацію про викрадений мангал обіцяють винагороду
Невідомі викрали мангал у активістів, які облагородили пляж біля Павлівського озера.

Крадіжку помітили 25-го червня вранці. Іваничівський актив обіцяє тисячу гривень за інформацію про крадія, - повідомляє БУГ.

Облаштування пляжу на Павлівському озері – справа благородна. Адже не у кожного є можливість у спеку їхати до води на Світязь, Згорани або десь на інший кінець області. Активісти розуміли, що грошей у бюджеті на місце відпочинку біля водойми традиційно не знайдеться і ремонт так само традиційно відкладатиметься у довгу шухляду, тому взялися за облагородження самотужки.



Пляж неодноразово називали непридатним для купання, але активні іваничівці знайшли час та можливість привести це місце до пристойного вигляду – прибрали від сміття прилеглу до озера територію, працювали над створенням умов для більш комфортного відпочинку дітей та дорослих. Допоміг і депутат облради та волонтер Петро Сопронюк, який навіз піску, заходившись спільно працювати на загальне благо.

На пляжі розташували мангал – все для зручності гостей. Та от не встигли відпочиваючі посмакувати вдосталь шашликом, бо хтось вирішив, що в іншому місці він виглядатиме краще, і власників не попередив. Вкрали мангал прямісінько з-під носа! Й тепер іваничівським активістам додалось роботи – шукають злодія, а за достовірну інформацію, що допоможе викрити крадія, обіцяють 1000 гривень.



Звичайно, павлівському пляжу ще далеко до високого рейтингу, але, як кажуть, хто стукає – тому відкриють. Тільки потрібно цінувати людську працю та її результати, берегти, а біля водойми дотримуватися не лише правил техніки безпеки, але й елементарної культури.

Децентралізація на Іваничівщині ще не завершилася, а громада вже об’єднується — хоч не формально, та заради корисних справ. Якщо нема грошей на мангал, не потрібно красти. Відпочивальників на пляжі тепер стільки, що нема де яблуку впасти. Можна було підійти до кожного з капелюхом… люди б скинулись.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кінцеву мету якої не знає ніхто - не має ніякого відношення до звичайної доброї справи!
Відповісти
Шукайте на скупках металобрухту швидше всього місцева алкашня засунула
Відповісти
Гусь скомуніздив
Відповісти
Виходить що треба встановити новий мангал та пильнувати.
Місцеві "колекціонери" металу на "принаду" клюнуть як карась.
Відповісти
Останні новини
За інформацію про викрадений мангал обіцяють винагороду
29 червень, 2016, 21:48