Де і як цьогоріч українці проводять відпустки

Де і як цьогоріч українці проводять відпустки
Туристичні тенденції, що склалися в нашій країні з початком дестабілізації політичної та економічної ситуацій, в цьому році залишилися практично незмінними. Велика частина населення країни все ще змушена економити на повноцінний відпочинок.

Повідомляє ВАР.

Як зазначає майданчик skidochnik.com.ua, який збирає дані про акції та знижки на товари і послуги, цього літа найбільшої уваги українського споживача завоювали готелі, які знижують ціни на проживання. Наші туристи почали розуміти, що таким чином готелі заповнюють всі свої номери, і вони не простоюють порожніми. В результаті вартість проживання може бути істотно знижена аж до 50%.

Варто зазначити, що кількість днів на курортах скоротилася практично в 2 рази: з 10-14 до одного тижня.

Якщо проаналізувати рейтинг популярності українських курортів, стає очевидним, що лідируючі позиції в ньому займають ті, що пропонують недорогий відпочинок, доступний бюджетному туристу. Найпопулярніші акції на відпочинок на море в причорноморські готелі і бази Затоки і Коблево, а також Кирилівки на Азовському морі.

Крім цього, підвищеним попитом користується відпочинок в українських Карпатах. Перевагою літнього відпочинку в горах є значне зниження цін на проживання, оскільки основний наплив туристів регіон отримує в зимовий період. Туристи, які втомилися від занадто людяних пляжів і невідповідності ціни ти якості морських курортів, почали надавати перевагу спокійному відпочинку в горах.

Що стосується жителів столиці України, можна відзначити, що тут чітко простежується тенденція підвищення попиту на недорогий відпочинок під Києвом і в найближчих областях. Вибираючи заміський відпочинок, туристи економлять на вартості і часі проїзду, однак можуть дозволити собі більш якісний та комфортний відпочинок з цілим комплексом послуг.

Відпочинок за кордоном залишається за межами доступності для більшої частини населення України, однак поступово збільшується попит на пропозиції по «гарячих путівках». Таким чином відпочити в Туреччині в травні можна було вже в межах 500 доларів, що є на 40% менше, ніж в минулому році.

В цілому українці поступово звикли відпочивати більш бюджетно, ніж це було кілька років тому, і підходять до питання відпочинку більш раціонально.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніякі гори влітку не замінять тепле море і пісочок! Замовлена стаття, щоб людей заманити в гори, але люди самі знають і конкретно кожен для себе вибирає, а море влітку - це море !!!
Відповісти
Останні новини
Де і як цьогоріч українці проводять відпустки
05 липень, 2016, 22:46