Lutsk Wedding Fest-2016: як це було. ФОТО

Lutsk Wedding Fest-2016: як це було. ФОТО
Створення сім’ї – відповідальний крок. Щасливе і гармонійне існування в ній – не легка праця, яка вимагає розуміння, поваги та відповідальності.

Як казав класик: “Одружуйся без вагань. Варіанта два: або дружина прекрасна і ти везунчик, або з дружиною не пощастило, але в тобі прокинеться філософ”.

Для майбутніх везунчиків, філософів та їх муз 10 липня у Луцьку був організований Lutsk Wedding Fest-2016.

Відкривав фестиваль показ від наймолодших наречених з модельної школи «Baby fashion» у супроводі з запальною пандою. Юні леді не залишили байдужим нікого.

Упродовж цілого дня лунала запальна музика, під яку жоден гість фестивалю не міг встояти. Цього року на першому у Луцьку Wedding Fest грали такі гурти: "Twice a week", "Дзвони Сонця", м.Львів, «Корінь Мандрагори», Caver Band «The Seven», м. Нововолинськ, «Мікс», м.Рівне, «Druzi.ua», гурт "ГуляNка", «Чорні Черешні», Дует «A.S.MIX», гурт «Резус Блюз» та «Пластилін». Підкорив серця усіх незаміжніх, а можливо, і одружених, жінок акордеоніст Роман Воронка.

На фестивалі, як і на весіллі, не тільки співають, а й танцюють. Свою хореографічну майстерність продемонстрували шоу-балет «Elit Dance», світлодіодне шоу LEDANCE.

Про хороший настрій подбала збірна Луцька «Замок Любарта». Ці хлопці розвеселили навіть найсуворішу бабусю.

Не забули і про найменших гостей. Для дітей була організована спеціальна програма, аби і вони розважились, і батьки відпочили.
На закриття організатори підготували насправді запальний сюрприз - фаєр-шоу від театру вогню «Fire Dance».

На фестивалі панувала виключно весільна атмосфера, адже всюди салони презентували послуги для організації такого особливого дня.

Під вечір відбулось чудове дійство. Етнічний показ вишивки у сучасному одязі від салону "Чічка" та прикрас «ZSISKА». Оскільки показ відкривали найменші моделі, то закривали його уже дорослі у справжніх весільних сукнях салону «Леді Л».

Звичайно, не все ідеально, але приємна посмішка ведучого, дружня атмосфера та запальний настрій гостей приховали усі можливі недоліки.

Одружуйтесь, створюйте нові родини, нових українців та україночок, а якщо ви не знаєте, як організувати своє весілля, приходьте на наступний Lutsk Wedding Fest.


































ДАРІЯ ОКРУЖКО для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.