У Ковелі чоловік до смерті побив свого знайомого

У Ковелі чоловік до смерті побив свого знайомого
У місті Ковель під час спільного розпивання алкогольних напоїв 35-річний місцевий житель побив господаря квартири.

Через отримані травми постраждалий помер у відділенні Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та оголосили підозру у скоєному злочині. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Подія трапилася 13 липня у помешканні 43-річного ковельчанина по вулиці Богдана Хмельницького у Ковелі. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем квартири та його 35-річним знайомим виникла сварка. Під час конфлікту знайомий побив господаря квартири. Внаслідок отриманих травм потерпілий 16 липня помер у відділенні анестезіології Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні інкримінованого правопорушення. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі чоловік до смерті побив свого знайомого
20 липень, 2016, 11:15