У ювелірній крамниці відреагували на скандал зі зламаною прикрасою

У ювелірній крамниці відреагували на скандал зі зламаною прикрасою
Вчора розгорівся скандал довкола місцевого ювелірного магазину.

Нагадаємо, що вчора лучанка Катерина Дулапчій придбала в салоні прикрасу, однак вона була з поломкою. Тоді покупець попросила замінити зламаний виріб на новий, проте їй запропонували просто полагодити прикрасу.

Коли дівчина написала про це у Фейсбук, то користувачі мережі почали це активно обговорювати та ділитися своїми історіями про невдалий похід до салону.

Однак власниця цього салону Тетяна Тяпунова надіслала свої вибачення за створені незручності та пообіцяла попрацювати із персоналом, аби такі ситуації більше не повторювались.

«Шановна Катерино! Мені дуже прикро, що сталось таке непорозуміння. Погоджуюсь з Вами, що нам потрібно більше часу приділяти навчанню консультантів (що і буде зроблено вже найближчим часом). Підтримую Вас, що якість деяких ювелірних виробів вітчизняних виробників повинна бути кращою. Вашу проблему ми вирішили простою підтяжкою замочка (таке з ланцюжками інколи трапляється і не вважається поломкою).

Катерино, завіряю Вас, що ми прагнемо дарувати людям красу, радість і позитивні емоції. Прошу не судити суворо, якщо у нас не виходить це робити досконало. Катерино, напишіть мені, будь ласка, щоб до кінця прояснити деталі та дійти до взаємної згоди. Катерино, дякую за розуміння. Повірте, мені дуже неприємні такі ситуації, але усвідомлюю, що несу повну відповідальність за усіх своїх працівників, за те, що навчила і за те, що недовчила. Я б прагнула залагодити дану ситуацію і буду дуже вдячна, якщо б Ви мені допомогли в цьому.

Зі своєї сторони обіцяю робити все можливе і неможливе, щоб попередити подібні ситуації. Буду рада, не дивлячись на негативний досвід, бачити Вас своєю клієнткою. Звертайтесь особисто до мене. Якщо у Вас залишились якісь незадоволення з приводу ланцюжка, напишіть про це і ми обов'язково їх вирішимо. Катерино, приємно було познайомитись, шкода лише, що в таких обставинах», - йшлося в листі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
емм, до чого це? якщо не пише як називається крамниця???
Відповісти
в цумі на першому поверсі...
Відповісти
перлина
Відповісти
Нам, усьому колективу мережі магазинів "Перлина", дуже прикро за неприємний інцидент, що трапився. Запевняємо Вас, що винні особи вже покарані. Погоджуємося, що потрібно ще дбайливіше ставитись до клієнтів. Обіцяємо більше часу приділяти навчанню наших консультантів, створювати ще більший комфорт і затишок для покупців аби вони почувалися затишно у наших магазинах. Для цього ми створили гарячий телефон для активного реагування на проблеми, які виникли у наших покупців. Тел. 0673323953У В свою чергу нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства, ювелірні вироби не підлягають обміну та поверненню. Коли ж виріб неналежної якості - він повинен бути замінений. Завіряємо наших клієнтів, що весь наш колектив прагне дарувати людям красу, радість та позитивні емоції. Просимо не судити суворо, якщо у нас не виходить це робити досконало. Любимо Вас.
Відповісти
Дівчата із-за ваших поглядів..та хамовитого ставлення...не хочеться навіть у ваш бік заходити..та на інші прикраси дивитись
Відповісти
Не купую у Перлині із принципу...Покі продавці з ніг до голови не оглянуть нічого не покажуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Не можна всіх продавців судити однаково.Постійно купую в Перлині прикраси, дівчата- консультанти завжди порадять, допоможуть з вибором. В основному колектив професійний.
Відповісти
Редактор Волиньпосту просто вирішила пропіаритись. Шановна пані, ви б краще писали цікаві та змістовні статті, а не обливали людей брудом. І на майбутнє,як купуєте золото за чесно зароблені нелегкою писанинцькою працею гроші, то дивіться на річ. А то все ж не молоко, що може скиснути, не ковбаса і не сало з базару. Та й хто знає, може у вас руки кривуваті, очі погано бачать або й взагалі стаття замовна.
Відповісти
Адекватна відповідь, власниці повага
Відповісти
Постійно купую прикраси у Перлині на пр.Волі та у Порт Сіті, проблем з обслуговуванням не було жодних. Все на дуже високому рівні. Повага власниці за достойну відповідь.
Відповісти
Дівчину - головного редактора Волиньпост, яка це все замутила, просто переповнили емоції! А писати останні новини треба, от і зробила з мухи слона. Не шукайте винних, почніть з себе!!!

Відповісти
Згідно чинного законодавства, ювелірні вироби не підлягають поверненню, тільки коли брак виробників, і дівчата завжди йдуть на поступки і обмінюють, а в даному випадку складається враження, що не так все було плачевно, як описав автор статті, думаю вам все виправили і ви залишились задовільні, тільки, нажаль, існує журналістська нахабність, яка все перекручує і обливає брудом порядних людей. І об'єктивності та чесності я не побачив в даному випадку.
Ставтесь до людей так, як Ви б хотіли , щоб ставились до Вас.
Любіть людей! Всі гарного настрою!
Відповісти
я купувала срібний ключик там же, він виявився поломаним, без вушка, працівники повернули гроші, но ключика виставили для продажу без вушка!!!
Відповісти
А навіщо купувати в таких магазинах? Коли є вже дійсно круті інтернет магазини по типу http://zlato.ua/ де і ассортимент в десятки разів більший, і ціни приємніші. До всього ще й обмін протягом 14 днів без проблем та доставка по всій Україні. Реально не розумію навіщо купувати в совкових магазинах...
Відповісти
Останні новини
У ювелірній крамниці відреагували на скандал зі зламаною прикрасою
21 липень, 2016, 11:16