ПриватБанк оголосив нагороду 100 тисяч гривень за затримання грабіжників*

ПриватБанк оголосив нагороду 100 тисяч гривень за затримання грабіжників*
ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили збройний напад на інкасаторський автомобіль банку в Куп'янську (Харківська обл.).

Як повідомили в службі безпеки банку, об 11:05 під час планової інкасації торгової точки на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно збройний напад двома невідомими злочинцями, озброєними стрілецькою зброєю, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Погрожуючи зброєю, злочинці змогли заволодіти транспортним засобом, який через 2 хвилини було виявлено співробітниками СБ банку та поліції недалеко від місця злочину.

Водій та екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали. За даними СБ банку, з інкасаторського авто викрадено 2,4 млн грн у банкоматних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

«Завдяки злагодженим діям служби безпеки банку та поліції через 2 хвилини після скоєння злочину в регіоні було оголошено розшук злочинців, – зазначає керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Співробітники служби інкасації банку запобігли застосуванню грабіжниками зброї в житловому кварталі міста, а численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах».

За будь-яку інформацію про злочинців, що допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами: (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, через e-mail: [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За такі гроші хай самі шукають.
Відповісти
Если так наследили, то почему гламурная полиция их ещё не выявила по гарячим следам? Банк вынужден предлагать вознаграждение?
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк оголосив нагороду 100 тисяч гривень за затримання грабіжників*
21 липень, 2016, 23:37