Приватний стадіон: спорт не для всіх? ФОТО

Приватний стадіон: спорт не для всіх? ФОТО
Стадіон, який знаходиться на вулиці Ярощука у Луцьку і належить Східноєвропейському національному університету, закритий для простих смертних.

До того, як у 2015 році спортмайданчик відремонтували і заново відкрили, вхід був вільний. Тепер сюди не зайдеш. Високий паркан та охорона — спорт тепер доступний не для всіх.

Зокрема, за словами лучанина Володимира, який впродовж кількох років займався тут спортом, відтепер на спортмайданчик не пускають людей.

“Мені сказали: якщо я не з університету, то мене не пустять на стадіон. Мовляв, їм тут крісла поламали і якісь снаряди. Ну почекайте, тут охорона є, і вони ж бачать, кого пускають на стадіон. А де я тут ще, недалеко від дому, можу позайматися?" - нарікає Віктор.

Крім того, додає: йому розповіли, що людям, які хочуть займатися, пропонують платити по 200 гривень. За годину занять.

Натомість представник університету Юрій Білик заявив: лучан не пускають на стадіон, бо після окремих відвідувачів залишились погнуті сітки, виламані стільці та побите пластикове накриття.

"Тут займаються студенти і працівники університету. Зранку з 6 до 9 можуть займатися всі безкоштовно і вільно. Зараз я вивісив нову інформацію на стадіоні. Я зробив систему перепусток, будуть благодійні внески за те, щоб займатися з 19 до 22-ї години. Це десь 2-3 гривні в день", - розповів Білик.

У прес-службі університету додають, що вже вигадали, як вийти з цієї ситуації. Пропонують тим, хто хоче займатися, написати заяву, в якій вказати свої дані та в які дні хочуть займатися. Лист потрібно занести в головний корпус СНУ в загальний відділ. Лиш тоді охочих будуть пускати на стадіон.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А всі гроші на нього складали? ВП ви вже замахали своїми "сенсаціями"....
Відповісти
Чому ви так скептично налаштовані? В наш час обмеженість таких місць, які повинні бути загальнодоступними для людей, - велика проблема. Ну а журналісти ВП не лише висвітлили цю проблему, але й вказали на можливі варіанти її вирішення (заява про бажання займатися тощо). До речі, ці варіанти не позбавлені сенсу, зважаючи на рівень культури українців.
Відповісти
стадіон 9 школи в 1 хвилині ходьби від стадіону СНУ.не треба розказувати, що немає де займатись
Відповісти
О, Господи!
Щоб Вам такий "стадіон" як у 9-1 школі та у дворі піл балконом був.
Відповісти
Все правильно, це приватний стадіон університету. Пора привикати,що все має свого власника, а не колгоспне.
Відповісти
Звичайно шкода, що не для всіх.
Відповісти
Волиньпост навіщо розповсюджуєте неправдиву інформація, проживаю біля цього стадіону і майже кожен день з дитиною там граю футбои. Звичайно як наша бикота майданута лазить по газонах то охорона сварить,а так немає ніяких проблем!
Відповісти
Майдан - ТАК!!!
Відповісти
Нє, ну коли ломка настає, то тра і кудись прогулятися...
Відповісти
люди вклали гроші і слідкують за порядком
зроби вільний доступ. то за 5 хв буде те .що й було. а ремонт хто оплачуватиме?
користуєшся благами-плати
а владі потрібно задуматися чому багатоповерхівки будуються де не глянь.а майданчики дитячі і спортивні хороші . то ще пошукати треба;(((
Відповісти
Якщо мені не зраджує пам"ять, то стадіон зроблений за Палицині гроші. То яке право Коцан має здирати по 2-3 гривні? Що хоче за ті гроші до хати в Лищі прибудувати веранду?
Відповісти
Класний стадіон став недавно а раніше був запущений зараз я особисто бігаю зранку ніхто ніякі гроші небере
а якщо треба буде дві гривні заплатити то я думаю це не проблема .Ще б водичку поставили б продавати .А так все круто і побарабану на чиї гроші побудували .Молодці
Відповісти
Щеб ларьочок з пивом і сігарєтами.
Відповісти
Яких 2-3 грн? Мені сказали, що 153 грн.на місяць! А якщо я не щодня приходитиму?
Відповісти