Росія перекинула на Донбас новий тип зброї

Росія перекинула на Донбас новий тип зброї
Командування збройних сил РФ намагається активізувати ведення бойових дій на окупованих територіях Донбасу, перекидаючи сили для формування нової бригади на території України.

Про це під час прес-конференції повідомив представник Головного управління розвідки України Вадим Скібіцький, - пише Hromadske.ua.

«Командування збройних сил РФ посилює 1-й і 2-й корпуси російськими військами, перекидаються сили для формування нової бригади на території України. На територію України перекинуто зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілецької бригади 5 армії Південно-східного округу Збройних сил РФ», – сказав він.

За його словами, зенітно-ракетний дивізіон нараховує 168 осіб, 21 одиницю бойової техніки та 30 автомобілів, склад - контрактники та офіцери РФ.

«Оцінюємо перекидання дивізіону – як посилання повітряної загрози для всіх повітряних об'єктів – розвідка. На озброєнні дивізіону є ТОР М2У, який не гірше зенітно-ракетного комплексу «Бук», – сказав Скібіцький.

За його словами, цей дивізіон зараз бере участь в бойових діях, зокрема в прикритті 1-го і 2-го армійського корпусів.

Раніше повідомлялось, що Кремль може загострити конфлікт на Донбасі у відповідь на події в Криму.

Нагадаємо, 10 серпня ФСБ Російської Федерації заявила про затримання «організатора терактів» і ліквідацію «агентурної мережі Головного управління розвідки України».

Після заяв ФСБ Владімір Путін заявив, що українська влада «перейшла до практики терору» i назвав «безглуздою» заплановану зустріч «нормандської четвірки».

У свою чергу, президент України Петро Порошенко заявив, що звинувачення російською стороною України у тероризмі та диверсіях на території окупованого Криму є безглуздими та цинічними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті фсбешники так забрехалися з тими фейковими терактами, що це почало вже курвити навіть ватних журналюг))
Сырожа Марков не задоволений:
Крым. Информационное сопровождение заявлений ФСБ о готовившихся терактах в Крыму очень плохое. С одной стороны говорится, что теракты планировались против выборов, - это в середине сентября. С другой стороны, говорится, что теракты были против курортного сезона, - а это середина августа. С одной стороны, говорится о 20 зарядах, с другой стороны говорится о 2х готовившихся взрывах. Убиты 2 человека из российских силовиков, но почему их не показыаают, как показывают тех российских военных, кто погиб в Сирии? Западная пресса и укросми активно пишут, что Москва придумала эти теракты, так почему не покажут фото погибших 2х российских военных. Кто то просто проваливает информационное сопровождение важнейшего политического события.

Відповісти
Зара наведемо на тебе салонаводящу бомбу
Відповісти
Берите! Этой техникой всех солдат перебьют. Сотни гробов возвратятся в украинские села.
Відповісти
Да достали,по вашим данным,там вся Россия уже побывала!!!
Відповісти
Согласен!
Відповісти
Останні новини
Росія перекинула на Донбас новий тип зброї
15 серпень, 2016, 14:38