Волинський податківець - переможець польського турніру

Волинський податківець - переможець польського турніру
В особистому заліку з дисципліни «Гвардійський ривок» у міжнародних змаганнях «I GWARDYJSKIE MISTRZOSTWA POLSKI KETTLEBELL GROM» перше місце посів старший оперуповноважений сектору активних заходів оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області лейтенант податкової міліції Володимир Євтушевський. Він став переможцем з гирьового спорту з результатом 281 раз.

Про це повідомляють в ГУ ДФС у Волинській області.

Волинянин Володимир Євтушевський входив до команди України як майстер з гирьового спорту. Загалом нашу країну представляли четверо осіб, які працюють в підрозділах Національної поліції, Національної гвардії і податкової міліції і входять до збірної команди України з гирьового спорту.

Як розповів Володимир Євтушевський, ці міжнародні змагання 28 серпня 2016 року в м. Дзвінов Республіки Польща організувала польська сторона з нагоди створення Першого штурмового підрозділу Польщі, тобто польського спецназу.

Отож, спецназівці Польщі, України та виборювали першість у двох дисциплінах - «Естафета» між командами і «Гвардійський ривок» в особистому заліку. До речі, українська команда стала переможцем командного заліку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.