В Київській області затримали педофіла. ФОТО

В Київській області затримали педофіла. ФОТО
Вчора, близько 19-ї години в Боярці, на вулиці Корольова, до будинку патрульної підбігли діти та розповіли – на дитячому майданчику знаходиться невідомий чоловік, який пропонує показати “фокуси” в кущах.

За це він пропонував неповнолітнім гроші, - повідомляє Патрульна поліція України в ФБ.

Підійшовши до чоловіка, патрульна намагалася з’ясувати причини його перебування на дитячому майданчику. У відповідь почула лайку на свою адресу. А як тільки чоловік дізнався, що жінка є представником органів правопорядку – намагався втекти.

Патрульна одразу затримала невідомого. На місці працювала слідчо-оперативна група. Чоловіка доставили до відділу поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хфедчак
Відповісти
І вам не соромно охороняти паради таких педофілів у Києві? Зате прозвітували що гейпарад 100 дурнів пройшов без ексцесів, бо правопорядок охороняли 6000 гейохоронців. Що без цього не надали б черговий кредит? А тепер ці покручі до дітей чіпляються. Може пане головний поліцай тепер до кожноі дитини дасте поліціянта щоб охороняв від знахабнілих педофілів ? Ви і геі нехтуюте віру, принципи і правила. Так Україну не будують. Завтра вони чіплятимуться і до ваших дітей. Але ви не будете їх захищати. Бо ви продажні. Ще закріпите права оцих хворих на законодавчому рівні. І похвалитись на цілий світ.Доборолась Україна до самого краю...
Відповісти
Останні новини
В Київській області затримали педофіла. ФОТО
11 вересень, 2016, 17:10