Чи готові волинські дороги до зими?

Чи готові волинські дороги до зими?
Про стан підготовки дорожньої інфраструктури в області під час засідання антикризового штабу при Волинської ОДА розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Михайло Кінах.

З його слів стало відомо, що на Волині знаходиться 6 195 км доріг, з них 4 396 км місцевого значення, а решта – державного. Всі ці дороги обслуговують 10 філій Волинського обласного автодору. З метою своєчасної підготовки до осінньо-зимового періоду, вже заплановано, а подекуди й виконано комплекс робіт. Так, з червня вже виконано 254,50 м.кв. ямкового ремонту на дорогах державного значення та нанесено 982 км дорожньої розмітки.

Станом на сьогодні вже підготовано 191 одиницю снігоочисної техніки, зокрема 9 роторних снігоочисних машин, 47 піскорозкидальних автомобілів, 29 автогрейдерів, 39 навантажувачів, 4 солерозподавачі, а також трактори та ніші види техніки.

Проте, разом з тим, Михайло Кінах повідомив, що хоча техніка й готова до роботи, однак палива для неї наразі немає. Це перший заступник начальника Служби автомобільних доріг пояснив тим, що наразі деяка техніка ще використовується, а відповідно й паливо.

Проте, до зими, обіцяють зарезервувати необхідну кількість пального.

Окрім того, для безперебійної роботи техніки потрібен механізатор, позаяк техніка дуже складна, і не кожен механік зможе відремонтувати машини такого типу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зiйдуть дороги разом з снiгом
Відповісти
Останні новини
Чи готові волинські дороги до зими?
15 вересень, 2016, 12:14