У Ківерцях викрили шахрая-рецидивіста

У Ківерцях викрили шахрая-рецидивіста
Невідомий видурив у жінки 1 тис. грн.

Поліцейські оперативно встановили особу шахрая, відкрили кримінальне провадження. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру, - інформує прес-служба поліції Волинської області.

У серпні цього року до Ківерцівського відділу поліції звернулась 57-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідома особа під приводом звільнення від кримінальної відповідальності її колишнього зятя видурила в неї 1 тис. грн.

Поліцейські оперативно встановили особу злодія. Ним виявився 28-річний лучанин. До слова, чоловік раніше судимий за крадіжку, грабіж та шахрайство.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції повідомили про підозру 28-річному жителю обласного центру у вчиненні кримінального провадження передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під приводом звільнення від кримінальноі відповідальності дала тисячу гривень ,ось вам і приклад дачі хабаря ,ЦЮ ЖІНКУ ТРЕБА ТЕЖ ПРИТЯГТИ ДО КРИМІНАЛЬНОІ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ,бо на місці афериста міг бути поліцейський ,а ми хочемо позбутись корупціі ,з такими людьми нічого не вийде .
Відповісти
Останні новини
У Ківерцях викрили шахрая-рецидивіста
22 вересень, 2016, 14:26