На Волині 14 жовтня відділення ПриватБанку працюватимуть онлайн без вихідних*

На Волині 14 жовтня відділення ПриватБанку працюватимуть онлайн без вихідних*
На свято захисників України, День Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День УПА ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів цілодобово без вихідних і перерв.

Усі сервіси будуть доступні клієнтам в режимі онлайн 24/7/365. Цілодобово працює номер гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

На Волині 14 жовтня другий рік поспіль - державне свято та неробочий день. День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня в День святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Воно встановлене торік навесні з ініціативи Президента України, підтримане народними депутатами. Мета - вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

“ПриватБанк щиро вітає всіх, хто захищає незалежність нашої України, її територіальну цілісність, воїнів АТО та їхні родини. Бажаємо єдиного - щоб швидше на українській землі запанував довгоочікуваний мир. Тисячі наших волинян - чоловіків і жінок - упродовж двох років воювали з ворогом. Наша країна переживає випробування, з якими ніколи не стикалася, але разом ми переможемо. Вперше в Україні - війна, вперше масово гинуть люди від рук терористів. Із червня 2014 року ми збираємо кошти на закупівлю теплих речей, обмундирування, засобів захисту, медикаментів і медичного обладнання для воїнів України. Лише разом можна здолати ворога, бо наша сила - в єдності. Кожен українець може взяти участь у програмі підтримки армії України, яка організована ПриватБанком. “За весь час через благодійний фонд банку громадяни України зібрали військовим майже 57 млн. гривень”, - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Протягом святкових днів без вихідних для всіх клієнтів працюватиме сервіс Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, за допомогою яких можна буде оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок чи рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги. Скористатися популярними послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

Корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства та компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн-банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.

Одержати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна в будь-який час доби й через 200 банкоматів і понад 330 терміналів ПриватБанку у Волинській області. Їхні адреси можна дізнатись на сайті privatbank.ua/map/ . Також ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині 14 жовтня відділення ПриватБанку працюватимуть онлайн без вихідних*
12 жовтень, 2016, 09:17