У Луцьку кличуть на екохакатон

У Луцьку кличуть на екохакатон
У Луцьку організовують Екохакатон, під час якого обговорюватимуть екологічні проблеми міста.

Про це повідомили у СГО "Молодіжна платформа".

"Якщо ти молодий, активний і дуже небайдужий до екологічних проблем міста, тобі неодмінно треба взяти участь у Екохакатоні, що відбудеться у Луцьку 19 жовтня 2016 року у Волинській науковій бібліотеці імені Олени Пчілки! Чому це буде круто? Тому що від класних лекторів ти дізнаєшся, що таке сталий розвиток, які лайф-хаки та новинки щодо енергозбереження, озеленення міста є у сучасному міському просторі та вже працюють в Україні та багато іншого", - інформують організатори.

"Чому це буде корисно? Тому що ти разом із сотнею своїх однодумців подумаєш над неймовірними ідеями вирішення локальних екологічних проблем, відчуєш себе частиною великої команди, надихнешся на нові звершення, розкриєш у собі нові грані, навчишся проходити шлях від ідеї до проекту. Чому це буде унікально? Якщо твій проект виявиться найкращим, ти отримаєш ресурси та підтримку на його реалізацію", - кажуть вони.

Для реєстрації на захід варто лише заповнити реєстраційну форму за посиланням та отримати підтвердження від організаторів. Поспішай, кількість місць обмежена!

Довідка

Слово «хакатон» – це термін, отриманий сполученням двох слів: хакер і марафон. Однак сьогодні хакатони уже не відносяться до хакерства, це просто марафон спеціалістів, де невеликі команди з професіоналів у різних сферах працюють злагоджено для вирішення якоїсь проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.