На Волині почастішали випадки шахрайства через інтернет

На Волині почастішали випадки шахрайства через інтернет
До Ковельського відділу поліції учора, 27 жовтня, надійшли матеріали по заяві жителя Полтавської області про те, що 17 жовтня невідома особа під приводом продажу мобільного телефону через один з інтернет ресурсів заволоділа його грошима. Потерпілий переказав шахраю 1 тис. грн.

Подібний випадок стався у місті Володимир-Волинський, де невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу дитячого одягу видурила у місцевої жительки 650 грн, - інформує ГУНП у Волинсткій області.

Поліція за фактами правопорушень вирішує питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадянам бути обачними і не довіряти випадковим знайомим, які пропонують здійснити сумнівні покупки через мережу інтернет. Окрім цього, поліція звертає увагу на те, що часто шахраї телефонують до громадян і, назвавшись представниками банків, запитують персональні дані або паролі до банківських карток. Справжні співробітники банків володіють повною інформацією, яка необхідна для обслуговування клієнтів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.