Назвали кандидатів на нових виборах в Іваничівському районі

Назвали кандидатів на нових виборах в Іваничівському районі
Стали відомі прізвища трьох кандидатів, які балотуватимуться на посаду голови Литовезької об’єднаної територіальної громади в Іваничівському районі.

Про це повідомляє Буг з посиланням на власні джерела.

Бажання балотуватися на найближчих виборах 11 грудня виявили троє осіб.

Микола Кривонюк

Народився 20-го травня 1959 року. Із 26 березня 2006 до 31 жовтня 2010 року був сільським головою у Литовежі. Працював провідним спеціалістом-державно екологічним інспектором Державної обласної екологічної інспекції у Волинській області. Місце проживання – село Литовеж. На місцевих виборах-2015 президентська партія висунула Миколу Кривонюка кандидатом у депутати до Іваничівської районної ради, проте він не набрав відповідну кількість голосів. На виборах до ОТГ Кривонюка також підтримуватиме БПП «Солідарність».

Іван Іванчук

Народився 11 серпня 1961 року, трудову діяльність розпочинав головним лікарем Литовезької лікарської амбулаторії, із 31 жовтня 2010 року займає посаду голови сільради, член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», місце проживання – село Литовеж. Іванчук як ініціатор створення ОТГ співпрацює з гміною Мірче в Польщі. Налагоджує співпрацю в спільних проектах щодо покращення якості доріг, стажування молоді за кордоном.

Олександр Цибуховський

Народився 7 травня 1961 року, освіта середня спеціальна, пенсіонер, місце проживання – село Біличі. Депутат Заболотцівської сільської ради, якого на виборах підтримає «Укроп».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Назвали кандидатів на нових виборах в Іваничівському районі
08 листопад, 2016, 12:07