Романюк проти Матвіїва: заплуталися, хто має розсудити посадовців

Романюк проти Матвіїва: заплуталися, хто має розсудити посадовців
Луцький міський голова Микола Романюк програв справу у суді проти екс-заступника начальника управління архітектури та містобудування Ярослава Матвіїва.

Слуги Феміди вирішили, що мер безпідставно виписав підлеглому догану, яку той заробив нібито за неетичне висловлювання на нараді. Та Микола Романюк, а точніше його адвокати не здаються – виправдовують шефові дії в апеляції, – йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, чиновник під час однієї із комісій назвав певні дії муніципалів незаконними. Тоді працівники муніципального департаменту «образилися» та до слів спеціаліста не прислухалися: кіоск, який архітектор радив не зносити, бо на нього в підприємця всі дозвільні документи, муніципали таки демонтували. Власників такі дії обурили, тому вони подали заяву до суд і виграли його.

Тож, цього разу суд замість того, щоб вирішити справу, почав з’ясовувати, в якому суді першої інстанції слід розглядати справу – в адміністративному, якщо публічна особа, чи в міськрайонному, якщо ні.

Представник міськради зазначила, що потрібно в адміністративному, натомість раніше розглядали в міськрайонному. Якщо в наступному судовому засіданні з’ясується, що Матвіїв – публічна персона, то вирішувати спір будуть по новій, щоправда, в адмінсуді.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаю Матвіїва не з базару. Матвіїв - дрібязкова людина, мстива, вкрай непорядна, ніколи не міг скласти собі ціни. Заробив пенсію держслужбовця, нажився - йди собі нахуй. Навіщо колотится, якщо поважаєш себе? Галіціяка є галіціяка. Вони й в Африці такі.
Відповісти
высказывал бы своё мнение Матвеев раньше и вовремя. А то начал открывать рот тогда когда стал вопрос его увольнения - такой чиновник не достоин жалости и уважения.
Відповісти
Правильно Матвіїв зробив. Міськвиконком це є виконавча влада, тож чії виконує рішення коли зносить законно встановлені кіоски ? Романюк вважає себе вищим за судові органи , якщо так робить без рішень суду.
Відповісти
Матвїва в мери-на місце Романюка!!!
Відповісти
Останні новини
Романюк проти Матвіїва: заплуталися, хто має розсудити посадовців
29 листопад, 2016, 13:57