Порошенко офіційно призначив Кревську головою Іваничівської РДА

Порошенко офіційно призначив Кревську головою Іваничівської РДА
Президент України сьогодні, 1 грудня, підписав розпорядження про призначення Кревської Лілії Богданівни головою Іваничівської районної державної адміністрації Волинської області.

Пр це йдеться на офіційному сайті Президента України.

"Призначити КРЕВСЬКУ Лілію Богданівну головою Іваничівської районної державної адміністрації Волинської області з 1 грудня 2016 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства", - йдеться в розпорядженні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не оправдовували себе керівники ЛВПУ "місцевого розливу",- не оправдовують себе й "зальотні", закинуті в училище управлінням освіти не стільки для роботи, скільки для його розвалу. Проблема останніх полягає в тому, що вони зовсім не знають специфіки роботи навчального закладу; а одне ще й випити кожен день любить. Суміш "місцеворозливних" і "зальотних"- це щось подібне на суміш (гібрид) "ужа и ежа". Незначне переформатування "коаліціій" /"місцеворозливний" і спитий штатний популизатор всіх директорів примкнув до "зальотних" , а те що ще п'є, примкнуло до "місцеворозливних"/ - погоди не робить: лебідь, рак і щука на яву... В результаті учнів на уроках з кожним днем все менше й менше. Вже не рідкість, коли й першокурсники з'являються на урок в кількості 3-4 чоловік. Та й якісний склад першокурсників важко зрозуміти. Хоч більшість груп були конкурсними, все ж з'явились в групах "учні", яких не прийняли навіть в неконкурсних училищах. Одні з таких " учнів /учениць/ взялись втілювати в життя училища древню професію, інші показують "характер" і втілюють в життя училища свої шкільні "досягнення". Дивного в цьому багато не має - таке вже проходили не тільки в ЛВПУ, а от те, що деякі з тих "учнів" мають в училищі "мохнату лапу" - це вже запитання не так до управління, як до правоохоронців.... Маємо те, що маємо. Факт на часі ....Див на сайті батов г ф
Відповісти
Чому такий маленький випробувальний термін? Вона не встигне ще усі свої таланти показати.
Відповісти
Для чого "таланту" випробувальний термін,коли в любому випадку призначення відбулося б. Що дарма Вова в Києві?
Відповісти