Нардеп Гузь підтримав волинян у Києві під час акції протесту пенсіонерів МВС

Нардеп Гузь підтримав волинян у Києві під час акції протесту пенсіонерів МВС
Народний депутат Ігор Гузь зустрівся у Києві з волинськими пенсіонерами МВС, які приїхали до Верховної Ради для участі в акції протесту.

Люди вимагають підвищити їм пенсії. До столиці з’їхалися колишні працівники правоохоронних органів, учасники бойових дій та чорнобильці з усієї країни, - інформує прес-служба народного депутата України.

Законопроект № 900 щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України, прийнятий ще у грудні торік, не діє, і пенсіонери МВС досі не отримали обіцяний державою перерахунок коштів. На думку Ігоря Гузя, такі дії Кабміну є неправомірними.

Депутат Верховної Ради став на захист людей та наголосив, що Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман має розглянути це питання і запропонувати внести зміни до проекту держбюджету-2017 на користь пенсіонерів МВС.

Ігор Гузь закликав Кабмін піти на діалог із представниками спілок та асоціацій пенсіонерів МВС. Через відсутність реакції уряду, люди змушені вдаватися до радикальних дій – проводити мітинги.

Волинський нардеп з проханням вирішити це питання звертався разом з пенсіонерами МВС під час брифінгу в стінах парламенту, та й самими людьми не раз зустрічався під час роботи в окрузі.

«Вимога мітингуючих тільки одна - реальний перерахунок їхніх пенсій у відповідності до зарплат нинішніх поліцейських. Люди повинні мати таку пенсію, яку затвердив Кабінет Міністрів! Затягувати з цим питанням не можна! Вносити зміни у проект держбюджету треба негайно» - наголосив Ігор Гузь.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Нардеп Гузь підтримав волинян у Києві під час акції протесту пенсіонерів МВС
06 грудень, 2016, 13:47