Через травмування пасажира у луцького перевізника забрали маршрутку

Через травмування пасажира у луцького перевізника забрали маршрутку
Луцьке підприємство електротранспорту розірвало договір оренди пасажирського автобуса з приватним підприємцем Артюшенком.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

ЛПЕ припинило дію договору оренди пасажирського автобуса з приватним підприємцем Артюшенком В. В., який працював на маршруті № 25 «Володимирська–Карбишева». Причиною стали постійні невиконання вимог договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом та скоєння дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 16 грудня.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 16 грудня, у Луцьку на Київському майдані трапилася ДТП. Водій маршрутного таксі здійснював посадку пасажирів на зупинці громадського транспорту та затис дверима ногу одному з громадян.

Окрім того, в такому стані пасажира просунули приблизно п'ять метрів, через що той отримав травми. При попередньому огляді лікарі повідомили, що у потерпілого, ймовірно, перелом ключиці та забій коліна. Його госпіталізували до лікарні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЇХ всіх треба перевіряти. Реально якість послуг нуль. Возять , як дрова. Сідаєш і не знаєш чи цілий вийдеш. Дужже часто таке трапляється. Особисто сама була в такій ситуаційї- затиснули ногу , дитина залишилась в салоні. Дякувати Богу не впала.
Відповісти
Як може розірвати договір Луцьке підпиємство електротранспорту, коли організатор перевезень у м.Луцьк є Луцька міська рада. Розривати договір потрібно з ЛПЕ, а то пороздавали маршрути за 200-250 грн. особам, у яких по 1-2 автобуси, а ті чудять, що їм заманеться. А міська рада з ЛПЕ не розірве, бо це її корова.
Відповісти
Останні новини
Через травмування пасажира у луцького перевізника забрали маршрутку
23 грудень, 2016, 16:20