У Луцьку водій висадив маму з візком із маршрутки

У Луцьку водій висадив маму з візком із маршрутки
Висадити з автобуса на маршруті №9 лучанку, яка їхала з чотиримісячною донечкою з дитячим візком, вирішив водій, стверджуючи, що пасажирам з візками та собаками місце у багажному відсіку тролейбуса.

Інцидент трапився 29 грудня приблизно о 15:00, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповіла лучанка Ірина, вона разом із чотиримісячною донечкою, яка перебувала у дитячому візку, та дванадцятирічним сином, сіла у маршрутний автобус №9 поблизу кінцевої зупинки у мікрорайоні ЛПЗ. Вона розмістилася у кінці салону, не заважаючи пасажирам, яких тоді налічувалося до п’яти осіб.

Втім, водій автобуса сказав, що «з колясками та собаками місце в багажному отсєкові тролейбуса» та, не взявши грошей за проїзд і принизивши перед іншими пасажирами, висадив жінку з автобуса. Отже, їй довелося вийти з автобуса та чекати на тролейбус. Лучанка повідомила про цей інцидент у групу оперативного реагування «15-80».

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк повідомив, що потрібно, аби жінка написала заяву, на яку відреагують відповідно до чинного законодавства. Якщо ж вона справді звернулася у групу оперативного реагування, повідомлення, з його слів, передадуть в управління. Якщо факт, який описує лучанка, підтвердиться, начальник управління транспорту та зв’язку пообіцяв, що з перевізником розбиратимуться відповідно до чинного законодавства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это тупость и бюрократизм чиновника реагировать на такого рода жалобу только после того как письменно обратится женщина.........нормальному чиновнику звонка на "горячую линию" достаточно для разбирательства. Мнение: уволить бы такого водителя (лишним козлом будет меньше)
Відповісти
невже ніхто з людей не заступився за жінку??? такі ж видно свині їхали як і водій.... а водія звільнити потрібно негайно! жінку зимою виставити з транспорту з такою малою дитиною.... таку людину і людиною важко назвати...
Відповісти
Треба просто набити єб....ік і до сраки ваше чинне законодавство і чиновнику тоже разок тріснути в вухо!
Відповісти
А що мені щось доплачують? Чого я повинен візки ще возити?! Нехай в тролейбусі їздить.
Відповісти
хотіла б я подивитися на його портрет, якби його дружину чи доньку отак виставили...
мабуть його маму також отак виставляли всюди раз такого злого і невихованого виростила...
Фу, наавіть соромно не хочеться писати...просто Фу! Фу! і ще раз Фу!!!
Відповісти
Нічого земля кругла, ще водію десять раз вернеться. Бог все бачить!!!! Ще аукнеться!!!! Ще добре аукнеться як не тобі водій так твоїй родині!!!!!
Закон бумеранга завжди є!
Відповісти
Діі водія не підтримую ,він повівся по скотськи ,але і є друга сторона" медалі" ,якоі величини була коляска ,і що було б в аварійній ситуаціі , не дай боже ,ніхто про це не подумав ,бо потім усі б так само писали :яке він мав право брати великогабаритну коляску яка могла перекрити прохід .
Відповісти
Кожна людина може стверджувати по різному... Тим тим більше людей багаьо а водій один... Том моя думка є спеціальні транспорти в яких зручніше їздити з візком...
Відповісти