На Різдво банкіри привітали малечу в луцькому будинку дитини

На Різдво банкіри привітали малечу в луцькому будинку дитини
Напередодні Різдва банкіри завітали з гостинцями в луцький “Будинок дитини”.

Перед Різдвом Христовим - найбільшим святом, яке відзначає все людство, здавна прийнято робити добрі справи та бажати один одному, родинам миру, радості та достатку. Усміхнені та привітні личка малюків Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи, з порушенням психіки завжди радо зустрічають гостей.

Малеча поласувала апельсинами, мандаринками, яблуками та лимонами, але найбільше їх тішать улюблені солодощі. Гостинці хворим дітлахам і малюкам, чиїх батьків тимчасово відсторонили у зв’язку з неналежним виконанням батьківських обов’язків, привіз директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко, батько трьох синів.

“Діти - це найбільше щастя та найбільший скарб кожної родини, наше майбутнє. Вони як ніхто потребують нашої уваги і турботи. І чужих дітей, як відомо, не буває, тому ми вирішили зробити для малечі невеличке свято. Сподіваюсь, що в такий чудовий час рідзвяних родинних свят батьки 19 діточок, які зараз тут тимчасово перебувають через родинні негаразди, таки замисляться, змінять своє життя, стануть відповідальнішими і якнайшвидше заберуть своїх малюків у рідні домівки. Ми продовжуємо багаторічну традицію й допомагаємо, - розповідає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Різдво банкіри привітали малечу в луцькому будинку дитини
10 січень, 2017, 11:50