Шахраї намагаються вкрасти гроші, зібрані на лікування волинському музиканту

Шахраї намагаються вкрасти гроші, зібрані на лікування волинському музиканту
Шахраї і надалі не дають спокою дружині волинського музиканта Валерія Бровченка, на лікування якого збирають гроші.

Про це пише Буг.

Нагадаємо, дружина митця із Нововолинська Валентина Бровченко стала жертвою шахраїв. Більшу частину грошей, які намагалися вкрасти, вдалося повернути, проте до жінки продовжують телефонувати з сумнівних «благодійних» фондів.

В «Ощадбанку» вдалося повернути кошти, які, зі слів жінки, шахрай не встиг перекинути на власний рахунок. Мерзотник встиг зняти 100 гривень, а тисяча зависла в системі. Через два дні її вернули.

Згодом Валентину Бровченко турбували з київської «благодійної» організації та запропонували переказати 3,5 тисячі гривень допомоги. Звісно, просять жінку вказати номер картки.

«Коли сказала, що картка заблокована, поцікавились, чи видали нову. Порадила «благодійникам» скористатися банківськими реквізитами – розмову завершили і більше не телефонували», – розповідає Валентина Бровченко.

У неї самої вроджена вада серця, перенесла дві операції. Завжди підтримував чоловік, з яким вони разом з 16-ти років (вчилися на одному курсі).

«Підприємці просять зайти забрати кошти на лікування, але я просто фізично не встигаю. Поки вранці чоловіка повернеш, погодуєш – потрібно збиратися на роботу. Зараз кашель не дає йому спати, я постійно біля нього. Вранці встаєш, як зомбі. Одну чашку кави, другу – починаєш включатися і бігти на роботу. Хочу, щоб чоловік просто заговорив, нехай би вже сидів у інвалідній колясці, тільки б не мучився. Хай би писав свою музику. Хочу просто з ним поговорити. Це настільки розумна, різностороння людина. В нього такий інтелект, він такий талановитий і щоб отак раптово… Я ж прекрасно розумію, що не в однієї мене біда. Скільки людей є лежачих, з онко, дітки хворіють. Бачу все, що кругом відбувається, і сама б не наважилася розпочати збір допомоги чоловіку», – каже дружина нововолинського музиканта.

Вона проплатила аванс в рівненському реабілітаційному центрі, важкохворого поставили в чергу на проходження курсу лікування. Жінці потрібно наймати швидку, щоб перевезти чоловіка в центр. Раніше на медичні послуги та ліки йшло 3 тисячі гривень в день, допомагали друзі та знайомі.

Валентина Бровченко, щоб вберегтися від шахраїв, відкрила рахунок у банку, на який можна буде скидати кошти всім небайдужим. Охочі долучитись до доброї справи можуть також зателефонувати їй на мобільний 0979674101.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шахраї намагаються вкрасти гроші, зібрані на лікування волинському музиканту
11 січень, 2017, 19:13