Священики зібрали для волинських сиріт 58 тисяч

Священики зібрали для волинських сиріт 58 тисяч
Для дітей-сиріт у Камені-Каширському під час різдвяної благодійної акції зібрали 58 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.

У Свято-Різдво-Богородичному храмі в Камені-Каширському передали гроші, зібрані під час різдвяної благодійної акції для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також для діток воїнів АТО, які віддали життя за цілісність України.

Загалом вдалося зібрати 58 тисяч гривень. Із них 13,8 тисячі зібрали на Різдвяному концерті, решту пожертвували пожертвували парафіяни.

Кошти були передані дітям, які проживають на парафіях Камінь-Каширського району. По 1500 гривень отримали діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування.

Частину передали для дітей загиблих в зоні АТО Миколи Королька, Дмитра Герасимика та Олександра Шеметюка.

Дітям, які через певні причини не змогли прибути для отримання коштів у храм Різдва Пресвятої Богородиці, передадуть допомогу місцеві священики. Варто зауважити, що передаючи допомогу, ніхто не ділив сиріт по релігійному принципі, всім, хто потребував цих коштів, вони були передані, не залежно від конфесійної приналежності.

Відповідальними за отримання коштів є настоятелі парафій, на території котрих проживають сироти. Якщо хтось через певні причини не отримав даної допомоги, прохання звертатись до місцевих священиків Української Православної Церкви, які звершують своє служіння в даних поселеннях, де проживають обездолені дітлахи.

Списки дітей були надані Камінь-Каширською РДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.