На Київщині викрали 9-річного хлопчика - ціна життя 10 тисяч

На Київщині викрали 9-річного хлопчика - ціна життя 10 тисяч
На Київщині правоохоронці затримали двох чоловіків, які викрали 9-річного хлопчика задля викупу.

Вчора, 29 січня, увечері до поліції звернулась пенсіонерка та повідомила, що цього ж дня її онук пішов з дому гратися у двір та зник. Крім цього, жінці підкинули записку з текстом: “Якщо потрібна дитина, то треба підготувати 10000 гривень до дванадцятої ночі”. Правоохоронці одразу почали пошуки дитини - пише УНН.

Працівники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний житель смт. Гребінки, Васильківського району. З’ясувалося, що чоловік шляхом обману заманив хлопця до себе додому, де разом з спільником зв’язали його і насильно утримували, вимагаючи від родичів за його звільнення викуп у 10 тисяч гривень. Однак, 9-річний хлопчик за відсутності зловмисників сам звільнився з полону та на маршрутному таксі повернувся додому.

Наразі, правоохоронці затримали вимагача та його спільника за ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За цим фактом слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.147 (захоплення заручників) КК України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині викрали 9-річного хлопчика - ціна життя 10 тисяч
30 січень, 2017, 10:35