Казначейство «заморозило» платежі в Ковелі

Казначейство «заморозило» платежі в Ковелі
Відділення держказначейства у Ковелі не приймає платежі від розпорядників коштів місцевого бюджету, оскільки їхні програми на 2017 рік ще не затверджені сесією міськради.

Про це повідомляє Район. Ковель.

Нагадаємо, що минулого четверга під час пленарного засідання більшість депутатів не проголосувала за порядок денний, внаслідок чого сесію було зірвано.

«По фінансуванню казначеї не приймають ваші платежі по програмах, тому що вони не затверджені на сесії, так як сесія не відбулася. То навіть і не скидайте заявки, бо не будемо фінансувати у зв’язку з тим, що не затверджені програми. Так же і по бюджету розвитку. Програма соціально-економічного розвитку теж не затверджена і видатки профінансувати не можна до прийняття програми по бюджету розвитку», – повідомила сьогодні, 30 січня, під час апаратної наради начальник фінансового управління виконкому Ковельської міськради Валентина Романчук.

«Почули, Віктор Васильович? Ваші депутати! Охорона здоров’я, там – ваші депутати! Не хочете фінансувати? Ну, не проводьте сесію. Нехай не голосують», – іронічно обурювався міський голова Олег Кіндер, звертаючись до присутніх в залі начальника управління освіти Віктора Бичковського та начальника відділу охорони здоров’я Лідії Жолінської.

Згодом тема зірваної сесії зазвучала знову хвилин за десять. Звітуючи про роботу секретаріату міської ради, начальник цього відділу Валентина Приведенець сказала меру, що вони чекають на його розпорядження.

«По сесії? Добре. Як депутати надумають, так зразу і будемо проводити сесію», – відповів Олег Кіндер.

«Вони щось там надумали», – повідомила Приведенець.

«Що надумали? Треба було в сесійному залі думати… Мені цікава позиція, що надумали. Підписали такі питання, ну що все. Все стане. Терміново треба зібрати. А за порядок денний не проголосували! Ну, послухайте, це потрібно мати якусь трошки клепку», – заявив ковельський мер.

Як відомо, депутати не дійшли згоди щодо внесення на розгляд сесії пропозиції проекту рішення, яке стосувалося запровадження у практику бюджетних закупівель Ковельської міської ради системи ProZorro.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Казначейство «заморозило» платежі в Ковелі
30 січень, 2017, 14:23