​Кожен четвертий українець збирає в «Скарбничку»*

​Кожен четвертий українець збирає в «Скарбничку»*
На кінець січня 2017 року кількість користувачів сервісу накопичень ПриватБанку «Скарбничка» перевищила 9 млн осіб.

Як повідомила прес-служба банку, фактично кожен четвертий житель України користується цим сервісом, щоб без зайвих зусиль накопичити гроші на свою мрію або інші цілі.

«У «Скарбнички» є корисна функція – можна зазначити мету накопичення та керувати нею, – говорить керівник Роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – Згідно зі статистикою банку, найчастіше українці відкладають кошти на автомобілі, подорожі та житло, а найбільш цікавими темами накопичень у 2017 році стали «Квиток на Євробачення» та «Купити синочку велосипед».

«Скарбничка» – це сервіс ПриватБанку, що допомагає легко збирати гроші, відкладаючи кошти з кожного надходження на картку або з кожної витрати; округляючи суми купівель; відкладаючи дрібні гроші, що залишилися на картці після купівель, або перераховуючи певну суму раз на місяць. На гроші в «Скарбничці» клієнт отримує такий самий дохід, як і за депозитами банку.

Підключити послугу накопичення «Скарбничка» можна будь-яким зручним способом: на сайті www.kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка» для Android та iPhone, в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку, за номером 3700.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
​Кожен четвертий українець збирає в «Скарбничку»*
02 лютий, 2017, 21:00