Як у Луцьку патрульні, військові і діти грали в теніс

Як у Луцьку патрульні, військові і діти грали в теніс
11 лютого в Луцьку у ДЮСШ № 2 провели Благодійний турнір з настільного тенісу «Діти – це наше майбутнє».

Для того, щоб взяти участь у змаганнях, потрібно було зареєструватись та сплатити благодійний внесок 50 грн. Всього до акції долучилось понад 30 небайдужих осіб, які стали безпосередніми учасниками дійства, а також організатори та волонтери.

Незважаючи на суботній ранок, до спортивної школи завітало багато відвідувачів, серед них були, як гравці, так і їх групи підтримки. Дехто прийшов навіть з сім’єю.

Спочатку гравців розділили за гендерним принципом, а тоді із хлопців сформували ще дві групи відповідно до вікових категорій (І – від 12 до 17 років, ІІ – 18-30). Окремо проводили ігри між представниками патрульної поліції та прикордонної служби, Нацгвардії та ДЮСШ № 2.

Переможців нагородили кубками (за перше місце), грамотами та цукерками (молодших тенісистів), які були придбані за рахунок організатора дійства.

Співорганізаторка турніру Оксана Магдисюк "Дякую, усім, хто долучився до благодійної справи, особливо було приємно бачити гостей з іншого міста – Ковеля, яке представляли переважно наймолодші гравці. Діти зазначили, що взяти участь зголосились відразу, як тільки дізнались про таку хорошу справу, оскільки теніс і так люблять, а тут така нагода, ще й тим самим можна іншим допомогти. Також, велику вдячність висловлюю Панчуку Валерію - директору КЗ "ДЮСШ №2" Луцької міської ради за надане приміщення для проведення турніру. Авраменку Андрію - директору Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності за вагомий внесок та сприяння щоб все відбулось на вищому рівні".

"Неможливо відмітити мою молоду команду, яка у весь час допомагала мені це - Парій Валентин, Лялька Вікторія, Семененко Ольга, Андрійчук Дмитро, Прокопчук Анна, Столярук Юліана. Ми чудова команда,все в нас вийшло", - мовила вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку патрульні, військові і діти грали в теніс
12 лютий, 2017, 22:36