МВФ виступає проти оплати комуналки на виплату

МВФ виступає проти оплати комуналки на виплату
МВФ виступає за скасування можливості громадянам, які не отримують житлові субсидії, розтерміновувати оплату за житлово-комунальні послуги.

Так, МВФ вимагає до 1 квітня 2017 року скасувати норму, за якою домогосподарства, що не отримують субсидій, могли здійснювати оплату за опалення протягом 12 місяців (на виплат). Цей пункт досі залишається неузгодженим, - пише ТСН.

МВФ також вимагав знизити норми споживання з 5,5 до 4,5 кубометра на 1 кв. метр для індивідуального опалення та з 65 до 51 кВт/г на 1 кв. метр електроенергії, що використовується для індивідуального опалення. Цей пункт Україна частково виконала. Зокрема, переглянуто соціальні нормативи використання газу для індивідуального опалення: з 5,5 кубометра до 5,0 кубометра на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період.

Також переглянуто нормативи використання електроенергії для індивідуального опалення: з 65 кВт/г до 51 кВт/г на 1 кв. метр опалювальної площі.

Нагадаємо, що Кабмін дозволив українцям розтерміновувати оплату за компослуги 19 жовтня. Споживач може отримати розтермінування і в місяць звернення повинен сплатити 50% рахунку, а іншу частину необхідно оплатити рівномірно протягом квітня-вересня наступного року, до початку наступного опалювального сезону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Геноцид !
Відповісти
А я думаю ,хто має право на субсидії,то її отримав.Але при наданні субсидій роблять неправильно.Не можна давати субсидії заможним людям,які можуть, а не хочуть платити.Субсидії повинні отримувати тільки ці,що працюють. А то живуть без роботи,бо не хочуть працювати, або вони працюють неоформленя та працюють за кордоном.У нас в селі всі сусіди за кордононом цілими родинами. Держать жвність,свині по 70 шт. городу мають по 20 га.трактори,комбайни,деруть з людей остання соки.Кожен день на базарах продають,живуть заможно.По машині кожному і одержують субсидіїНевже це правильно?Хто перевіряє, скільки вони всього держать і не платять податків ні копійки,мало того спокійно чекають пенсії, та ще й сміються,з цих,хто має стаж 40 років.Моя пенсія буде вища твоєї, а я грн не сплатила податків.Хай дурні мене одержують.Яка мотивація працювавти нам молодим,щоб отримувати спекулянтів.До чого ми котимось ,панове?
Відповісти
Останні новини
МВФ виступає проти оплати комуналки на виплату
15 лютий, 2017, 10:25