Палиця – Генпрокуратурі: невже ви думаєте, що вам дадуть втекти?

Палиця – Генпрокуратурі: невже ви думаєте, що вам дадуть втекти?
Голова Волинської облради Ігор Палиця вважає сьогоднішні слідчі дії у «білому домі» залякуванням.

Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні в Волинську облраду з обшуками завітала Генпрокуратура! Згідно рішення славнозвісного Печерського суду слідчі прийшли забрати всю документацію, пов'язану з ліцензією «Волиньприродресурсу» на видобуток бурштину!» - йдеться в дописі голови облради.

Він нагадав, що КП «Волиньприродресурс» отримало спецдозвіл на видобуток бурштину.

Палиця стверджує, що ГПУ вирішила «налякати людей, щоб вони навіть і не думали зазіхати на виведення чорного бізнесу в легальну площину».

«До кінця цього року волинський бюджет має додатково отримати мінімум мільярд гривень від видобутку бурштину, і обов'язково отримає, як би і хто нам не заважав! «Шановні» представники правоохоронних органів, невже ви не зробили висновків з подій Революції Гідності?! Невже ви думаєте, що народ повторить помилку, і вам дадуть втекти, як вашим попередникам при режимі Януковича?!» - пише Ігор Палиця.

Він висловив сподівання, що генпрокурор Юрій Луценко не курсі того, що відбувається, і обов’язково розбереться в діях підлеглих.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця "переживає" за волинський бюджет?
Не смішіть мишей!
Відповісти
Палиця зло у мови видобування бурштину дуже погані для насзгвдно чорноі бухгалтеріі вилученої сьогодні дохід палиці мав би скласти понад один мвлярд доларів у рік це твльки його особисто
Відповісти
Хто перший з України поїде?... це ще питання. Все має циклічність. Колись і Володимира Нальковича не пускали на поріг, а зараз він покаже у кого ' пульт від телевізора' . По Біблії треба ставитися до ближнього, а не інстинкт наживи. Простій людині на Волині байдуже хто сидітиме на бурштинових потоках, тому що Поліщуки не Локали в ОАЕ, а лохи для людей, які тримають владу !!
Відповісти
Комедія, Палиця ж регіонал і голосував за Російську, за те шоб розігнали майдан... і сам втік за кордон! тепер патріот )
Відповісти
хто сильніший?
Відповісти
Це той,що голосував за харківські угоди,той,що в унісон голосував з ригами (якщо,звичайно був у ВР,бо ж прогулював як двієчник),той,що "підтримав" Майдан лише 20.02.2014 ,а до того не висовував носа з Швейцаріі? І він зараз погрожує державі?
Відповісти
Паліца чи не вміє читати, чи юристам не платить )))
В рішенні суду чітко вказано "спецдозвіл видано без проведення аукціону" )))
Хто першим тікати буде? )))
Чия сім`я вже за межами України? )))
Відповісти
Моня вам каже,що ми на порозІ"грандІозного"шухера,Палиця просто так не палиться,Швейцарський городовой,БЕНЯ Я ВЖЕ ЇДУ,ПРИВІТ на женевському озері-клює?Щей як.
Відповісти