Лучанки про Францію: Сир, сир, сир!

Лучанки про Францію: Сир, сир, сир!
Це друга частина «Нотаток мандрівника» неймовірних пригод героїнь – Юлії та Олени Сідімянцевих.

ЧИТАТИ ПЕРШУ ЧАСТИНУ ПУБЛІКАЦІЇ

Вони поділилися з ВолиньPost думками про недосконалу систему транспортних перевезень України та Будапешту, затишну Францію, зокрема її провінцію та розповіли чому французи вранці категорично не їдять макарони.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Атмосферна Франція. Париж – це інший світ, а ось провінційна Франція з її дивовижною архітектурою, будиночками в ряд – дуже затишна. Приїздиш туди і замислюєшся: це ж точнісінько, як в кіно бачила!

Добрі люди. Зізнаємося, що ми не хотіли їхати у Францію через те, що наші друзі розповідали, мовляв там поганий автостоп і мешканці не розмовляють англійською. Але мандруючи там, можемо вас запевнити: автостоп один із найкращих у Франції. Якось ми дуже довго добиралися в містечко і нас підібрала жіночка, яка ні слова не тямила англійською!

Але вона настільки була доброю та щирою, що запрошувала до себе додому переночувати. Але в той же вечір нас чекали в іншому місці. Жестами вона давала нам зрозуміти: або їдемо до мене ночувати, або я відвезу вас до вокзалу, на потяг. До того ж вона купила нам білети, прокомпостувала їх і вказала: «Вам на цей потяг».

ЧИТАТИ СТАТТЮ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.