Гузь збільшує відрив від Івахіва

Гузь збільшує відрив від Івахіва
За результатом обрахунку 32,53 % протоколів у виборчому окрузі № 21 з центром у Ковелі лідирує висуванець Об’єднаної опозиції Ігор Гузь (на фото).

Станом на 13:15 у Гузя – 36,91 % голосів виборців. Його найближчий конкурент, бізнесмен, співвласник групи компаній «Континіум» Степан Івахів має наразі 34,54 % голосів виборців.

Таким чином відрив Гузя від Івахіва складає 2,37 %. Нагадаємо, станом на 8:30 цей відрив був меншим1,01 %.

За результатами обрахунку 32,53 % протоколів голова Ковельської РДА Іван Смітюх, який ішов само висуванцем у 21 окрузі, набирає наразі 21, 03 % голосів виборців, а висуванець УДАРу Ігор Скрипін – 3,18 %

Комуніст Олександр Кононович має 1,47 % голосів «за», а заступник луцького мера, самовисуванець Василь Байцим – 1,07 %.

Виборчий округ № 21 включає у себе місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відрив і далі більшає (опрацьовано 36,14 % протоколів)

Гузь Ігор Володимирович 37.28 %
Івахів Степан Петрович 34.43 %

ТРИМАЙСЯ ГУЗЬ!!!!! ТИ МАЄШ ПЕРЕМОГТИ
Відповісти
Давай Ігор ! ми за тебе !
Відповісти
У Луцьку опрацьовано 70 % протоколів, а в окрузі Івахіва лише 36%, щось тут нечисто, будуть фальсифікувати... головне щоб голови комісій не велись на залякування та гроші.
Відповісти
краще хай буде івахів ніж цей революціонер на всю голову
Відповісти
коли ви вже прозрієте ?...
Відповісти
Гузь у своєму житті нічого важчого за мегафона не тримав, не те щоб десь працювати і забезпечити хоча б себе і свою сім"юНе маючи ані житла, ані бізнесу цей ледацюга,балабол і утриманець дружини рветься із грязі в князі. Проїхався по поліських районах, розповів полішукам який він великий патріот і як гарно вміє язиком молоти, а ті розвісили вуха тай проголосували за цього лайдака і брехуна Гузя.Чого бідні - бо дурні, а чого дурні - бо бідні. З таким депутатом як Гузь і не станете багатшими, бо як тільки він впаде з безробітного в депутатське крісло одразу забуде що обіцяв стареньким бабцям у Старовижівському районі, і буде соі жирувати за державний рахунок і за недоплачені пенсії тих самих бабусь. Що хотіли, те маєте і не нарікайте на злиденне життя.
Відповісти
Я за Івахіва!!!
Він повинен перемогти, багато сил вклав!!!
Перемогу Степану!!!!!!
Відповісти
Я вірю в перемогу Івахіва, ще таких сильної і мужньої людини не бачив.
Відповісти
дупу ще йому підітри.
Відповісти
А вам би рот пополоскати. Втім чорне піднебіння навряд чи відбілити можна.
Відповісти
это же каким надо быть идийотом, мягко говоря, чтобы голосовать за этого при....ка???(ГУсь), ковельчане, и иже с ними - писец вам, он вам фсе поришает! готовтесь, как поришал фсе для Выжвы... люди - вы мосх иногда хоть включайте!!!! х..р терь вам кто поможет, была надежда, и ту вы про... ли... УРА! гусь вам в помосчь!
Відповісти
скільки він вам платить за підлабузництво ?
Відповісти
Ну і дурні ви-лучанка,волинянка та джоні разом з іваном....
Відповісти
Чому пояснть?
Відповісти
переможе Степан Івахів
Відповісти
ну пройде ваш гузь і що далі? Івахів хоч зараз трохи поділився. А гузь зараз нічого не зробив і потім тим більше. Адже помаранчеві справжні політики - словами орудують відмінно. І все! До діла у них руки не доходять. Їх навчають лише бути добрими ораторами. А більше для наших людей і не треба. Хороша локшина на вуха + бренд помаранчеві = все що треба виборцю. І чим більше людина зробить хороших справ (Івахів) тим більше його обси...муть. Інший же тільки обіцятиме (гузь) і його виберуть. Такий у нас менталітет. І не треба тут реплік на кшталт Коли ви прозрієте. Я і не був сліпим. А вас як годували обіцянками так і далі будуть. Потім говоримо: влада нічого не робить і знову наступаємо на ми самі граблі.
Відповісти
Що зробив Івахів? Те, що понаставляв зупинок, поставив вікна у школи і лікарні? Так, це дуже добре. Але не забувайте, як він нажив це все майно. Чому він свій фонд створив півроку тому? Бо вибори! Чому благодійництвом зайнявся лише на території ОВК №21? Бо вибори! Чому в своєму рідному селі тільки один дитячий майданчик поставив?

І найголовніше - депутат - це не той, хто роздає виборцям щось і робить щось зі своєї кишені добре. Це насамперед - законодавець, який повинен створювати законопроекти і голосувати за них, мати свою позицію. Івахів жодного разу не виступив в обласній раді, жодного разу не подав ніякого звернення, запиту чи ще чогось, не ходив на засідання комітету. То який він депутат? Просто потрібне посвідчення. Тепер порівняйте з Гузем, який дуже активний депутат обласної ради.

Не думайте шлунками, думайте головою.
Відповісти
А чим Гузь буде думати? :)
Відповісти
Підтримую)
Відповісти
Івахів переможе!
І це ДОБРЕ !
Відповісти