У Луцьку благодійники картинами «зцілювали» хворих діток

У Луцьку благодійники картинами «зцілювали» хворих діток
На Волині започаткували новий благодійний проект «Angel of Hope (Ангел Надії)». Його мета – залучати творчих людей для занять із дітьми, які перебувають у медичних закладах.

«Перший етап проекту відбувся в обласній дитячій лікарні. Ми малювали картини яскравими фарбами, бо хочемо, щоб у кожної дитини була Надія. Надія на життя. Допомагати людям – найвищий прояв духовності людини. Розпочинаючи проект, ми розуміли, що це нелегка робота. Але діти – це наше майбутнє. І ми намагалися зробити все, щоб хоча б трохи допомогти їм і підтримати їхніх батьків», – розповіли організатори.

Друга зустріч відбулася 23 лютого. Відомі художники Волині знову ділилися своїми вміннями і навичками та внесли частинку позитиву в лікарняні палати. До дійства долучилися також небайдужі люди, які надали фінансову підтримку в організації цього проекту.

Завдяки цьому всі дітки отримали чудові подарунки: розвиваючі ігри, пазли, розмальовки, олівці, фарби, матеріали для заняття творчістю. В палатах панувала надзвичайно тепла та позитивна атмосфера. Обличчя маленьких діток світилися від радості, забувши ненадовго про всі труднощі лікарняного буття.

У проекті взяли участь такі художники: Віктор Дембицький, Марина Лактіонова, Аліна Йодловська, Людмила Бойчук, Маргарита Паламарчук, Олександр Слабецький, Юлія Панасюк, Алла Харчук, Марина Майко, Анна Романчук.

Планується наступний етап проекту, де картини, які були намальовані під керівництвом відомих художників, будуть виставлені на аукціон, а кошти, виручені від продажу, будуть передані безпосередньо батькам онкохворих діток.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.