Фіскали «потрусили» мережу магазинів луцького депутата

Фіскали «потрусили» мережу магазинів луцького депутата
Фіскали перевірили підакцизну продукцію в мережі магазинів «Гроно», яку пов’язують із депутатом Луцької міськради Петром Нестеруком.

Марки акцизного податку не містять ознак підробки, - повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС в області.

Марки акцизного податку, якими маркована горілчана і тютюнова продукція, у мережі магазинів «Гроно» у Луцьку, не мають ознак підробки. Цей факт встановили фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичної перевірки в магазині «Гроно» на вулиці Богдана Хмельницького, а також під час перевірки оптових складів цієї мережі.

Зокрема інспектори вказаного управління під час фактичної перевірки, що, як відомо, проводиться без попередження, перевірили на відповідність встановленому зразку марки на усій лікеро-горілчаній продукції у цьому магазині за посередництвом спеціального пристрою з ультрафіолетовим маркером. .У жодному з випадків фіскали не зафіксували найменших ознак підробки.

Відсутність фальсифікату та продукції з підробленими акцизними марками засвідчила перевірка на оптових складах, де зберігається продукція мережі магазинів «Гроно».

Разом з тим, під час фактичної перевірки фахівці ДФС виявили деяку невідповідність цін у податкових накладних виробника тютюнової продукції, а от під час моніторингу – звірки акцизних марок, що видані суб’єкту господарювання з фактично реалізованими, порушень теж не встановлено.

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області, триватиме ще 10 днів. Наразі стверджувати про реалізацію горілчаного фальсифікату в магазинах «Гроно» немає жодних підстав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добротна реклама )))))
Відповісти
Перевірте наявність супровідних документів на Хамони і термін придатності... Клоуни
Відповісти
главное вовремя смится
Відповісти
Останні новини
Фіскали «потрусили» мережу магазинів луцького депутата
30 березень, 2017, 12:49