Весняна толока: «ПортCitу» готується до Великодня

Весняна толока: «ПортCitу» готується до Великодня
У рамках Року соціальних ініціатив, який триває у торгово-розважальному центрі «ПортCitу», понад півсотні працівників долучилися до передвеликоднього прибирання території біля центру.

Толока відбулася 31 березня.

З самого ранку біля «ПортCitу» чимало людей у яскравих маніжках та з пакетами для сміття взялися активно прибирати прилеглу територію. Таким чином, працівники приводили до порядку та наводили ідеальну чистоту на газонах біля центру та ділянках поблизу. Озброєних гумовими рукавичками та гарним настроєм працівників поділили на декілька команд, кожна із яких відповідала за свій квадрат. Одна з команд одразу ж обрала собі неформальну жартівливу назву «Пилосос», аби показати, що на прибирання налаштувалися дуже рішуче. До слова, на пропозицію провести суботник всі відгукнулися позитивно - мовляв, треба робити наше місто чистішим та традиційно прибирати до Великодня.

Потягом кількох годин люди активно та ретельно визбирували залишки сміття довкола території центру. Результатами акції стали мішки, повні сміття, та чисті газони і прилегла територія.

Нагадаємо, 2017 рік у «ПортCitу» оголосили роком соціальних ініціатив. Окрім сьогоднішнього заходу, у його рамках проводять чимало акцій, спрямованих на допомогу із соціально незахищених категорій, виставок тощо. У розважальному центрі підготували й низку великодніх сюрпризів та акцій для лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знову галімий совок з примусово-добровільними суботниками. Звичайно цим людями нема більше чим зайнятись перед Великоднем крім як прибирати територію портсіті.
На Модерні чув тоже всіх зганяють в парк прибирати, в кого вихідний...
Відповісти
Останні новини
Весняна толока: «ПортCitу» готується до Великодня
31 березень, 2017, 12:46