У Рівному вбили відомого адвоката: підозрюють прокурора

У Рівному вбили відомого адвоката: підозрюють прокурора
У Рівному стріляли в адвокатку та кандидатку на міського голову Дубна на минулих виборах Віту Шаблій. Від отриманих травм 43-річна жінка померла.

Під час стрілянини також поранили «свободівця» В`ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на посаду глави Нацполіції. Він перебуває у лікарні, - пише Рівне.Вечірнє.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції Сергій Волков зазначив , що наразі правоохоронці розшукують сина пораненого В’ячеслава Чайки, який, скоріше за все, і стріляв у свого батька та у 43-річну адвокатку Віту Шаблій.

За словами пана Волкова, слідчі дії тривають. Відомо, що вбивця здійснив чимало пострілів. У Віту Шаблій стріляв зблизька. Поранення було у шию та груди.

У В’ячеслава Чайки, який наразі у тяжкому стані у лікарні, бокові поранення грудної клітки та живота.

У будинку на вулиці Жуковського у Дубні, де сталося вбивство, за даними поліції, свого часу жив колишній правоохоронець В’ячеслав Чайка зі своєю першою дружиною. Наразі у будинку ніхто не мешкав, пан Чайка лише навідувався до нього, аби підтримувати господарство.

29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв учора, є сином пораненого від першого шлюбу. Окрім того, він є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі.

Зазначимо, що у Віти Шаблій та В’ячеслава Чайки також є спільний 18-річний син.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Основна версія — неприязні стосунки у родині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рівному вбили відомого адвоката: підозрюють прокурора
03 квітень, 2017, 13:10