Луцький театр «ГаРмИдЕр» привіз гран-прі з фестивалю

Луцький театр «ГаРмИдЕр» привіз гран-прі  з фестивалю
Народний аматорський театр-студія «ГаРмИдЕр» завоював гран-прі ІІ Відкритого театрального фестивалю на Київщині «Yellow fest», що проходив з 9 до 11 листопада у місті Бориспіль.

На цих вихідних «ГаРмИдЕр» представляв Луцьк на театральному конкурсі авторською постановкою керівника театру Руслани Порицької під назвою «АУ!» (АУ, сказане мільйонам), повідомили у «ГаРмИдЕрі».

У конкурсній частині фестивалю брало участь сім аматорських театральних колективів із міст Київ, Кіровоград, Луцьк (Україна) та Новополоцьк, Мінськ (Білорусь).

В результаті триденних переглядів вистав суддівська колегія на чолі із народною артисткою України Галиною Яблонською відзначила «ГаРмИдЕр» найвищою відзнакою фестивалю — гран-прі. Актори театру Анжела Арутюнян та Юрій Малунов отримали відзнаки за кращі ролі другого плану. Також театральна робота «ГаРмИдЕрА» перемогла у номінації «Краще авторське втілення».

Перше ж місце отримав київський театр «Лицедії» за виставу «Розговор с пустотой. Антигона», друге місце отримав київський театр «Мутабор» за виставу «Церебротонический ектоморф». Третім місцем відзначили білоруський театр «EYE» за виставу «ЕскоREAL».

У театрі «ГаРмИдЕр» кажуть, що вдячні за спонсорську підтримку Агропромисловій групі «Пан Курчак», яка допомогла колективу здійснити поїздку на фестиваль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький театр «ГаРмИдЕр» привіз гран-прі з фестивалю
12 листопад, 2012, 09:10