Луцьких студентів знайомили з «буднями НАБУ»

Луцьких студентів знайомили з «буднями НАБУ»
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки сьогодні, 19 квітня, відбулась зустріч зі студентами юридичного факультету та факультету журналістики у рамках кампанії «Студенти проти корупції».

Метою кампанії є інформаційно-просвітницька діяльність серед студентства щодо антикорупційної реформи та системи роботи Національного антикорупційного бюро України.

«Подібні зустрічі зі студентами та активними громадянами дають нам змогу розповісти про те, чим займається, яких результатів досягає та з якими викликами стикається Національне антикорупційне бюро на шляху боротьби з топ-корупцією в Україні. Майже два роки тому я отримав Указ про створення Бюро.

Сьогодні (у рекордно короткі строки у порівнянні з антикорупційними відомствами інших держав) – маємо справжню команду, низку резонансних розслідувань, понад півсотні справ у судах, понад 100 млн грн повернутих на рахунки держпідприємств коштів без механізму конфіскації. Усього цього нам вдалося досягти в тому числі й завдяки підтримці громадянського суспільства. Впевнений лише спільними зусиллями ми зможемо подолати корупцію в Україні», – зазначив заступник Директора НАБУ Анатолій Новак.


Студенти мали можливість ознайомитися з «Буднями НАБУ». Відповідна фотовиставка ілюструє особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб Бюро, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

В рамках кампанії «Студенти проти корупції» будуть проведені зустрічі зі студентами у 13 вищих навчальних закладах у таких містах: Рівне, Вінниця, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Київ.

Також заплановано зустрічі з представниками громадських організацій та медіа в регіонах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іноді сидиш і думаєш як воно туди потрапило... Так і цього разу.
Відповісти